Avatar uživatele
IBI05

Jak říct partnerovi že mi vadí jeho úchylka na hru LOL?

Dobrý den.
Jsem s přítelem dlouho, teď když má pauzu od vysoké školy tak pracuje. Bohužel si jako zálibu našel hrají počítačové hry League of Legends.
Slíbil mi že už to hrát nebude a pak jsem zjistila že to zase hraje.Prý je to jeho záliba ale připadá mi že mě tím zanedbává..Nemá kvůli tomu na mě čas. Co mu mám říct? A jak to řešit..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3991 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Tady nepomůže nátlak. Zkuste jej více vytáhnout někam ven, na procházku, nějaký sport, posezení v kavárně, do kina, divadla. Ať si hraje, ale ne neustále, potřebuje také vyjít ven na čerstvý vzduch a do společnosti.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pl4toon

Tenhle problém se dost špatně řeší, ani se nedivím, že jste z toho zmatená. V dlouhodobých vztazích může přijít nuda. Sám si taky rád zahraju, ale po těch letech už jsem si vytvořil kompromisy, aby z toho partnerka nebyla otrávená, aby jí to tolik nevadilo. Kompenzuji jí to, pozvu ji někam, pozvu přátele, pokecáme.
A ona je spokojená (nebo aspoň to tak vypadá) a nechá mě bez problémů zahrát.

Jak mu to říct vám neporadím, nevím co je to za člověka. Na mě osobně nefungují represe, ani zvýšený hlas, ani účelově vyvolané hádky, ani různé ženské „tresty“. Čím víc mi někdo nadává, mstí se mi a pod. tím víc mě jen zatvrzuje. Co na mě ale funguje, když vidím že je z toho opravdu smutná, nebo když ji něco trápí, tak to ani nezapínám a jsem s ní.
Chlapům musíte nechat ve vztahu nějaký prostor, aby se mohli věnovat koníčkům. Že si zvolil zrovna hraní PC hry je ale i pro vás určitým způsobem lepší, než kdyby za nějakým koníčkem pravidleně odjížděl, nebo chodil do putyky lemtat pivo. Takhle ho máte doma a můžete na něj zkoušet různé fígle ;)
Často jsem ocenil s jakou vynalézavostí se mě partnerka snaží odradit od PC. Až jsme se tomu kolikrát spolu zasmáli :) Mít po boku chytrou a tolerantní ženu je pro chlapa výhra v loterii.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jsemtady

Jsi nahovno v sexu, spravny zensky by stacilo vystrcit zadecek a bylo by po hrani … pokud je hra zabavnejsi nez vy .. hm nehledejte chyby jen u druheho, pokud s vama nic neni, nebo jste prirovnal tak se mu nedivte.
Doplňuji:
„Protivna“ ne prirovnal 🙂
Jinak Lol je tusim hra na jednotlive samostatne zapasy trvajici cca 20min .. zkuste ho odchytnout vzdy kdyz konci .. mno a pak pomilovat a behem toho mu rict ze byste s tim nerada chodila za sousedem ..
JAKO zabava je obcas potreba .. bylo by vam lepe kdyby chlastal?

Mno pokud jste deti a sex nemate tak to nereste deti si hrajou.

Upravil/a: Jsemtady

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Orange

Úchylka? To že někoho baví hry (a žě tech lidí je) je hnedka úchylka? Předpokládám, že ty jsi pro něj dostupná 24 hodin denně a nic jiného tě nezajímá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Reezo

Ahoj, osobně si myslím, že děláš obrovskou chybu když se stavíš, mezi kluka a PC hry. Jestli na tom vyrůstal, tak k tomu má kladný vztah a je to místo, kam utíká před světem a může nechat své emoce vybouřit v té hře. Vím, že pokud jde již o závislost, že by zanedbával svoje povinnosti, je už špatné a mělo by se to nějak řešit. důležité je, že kluk co rád hraje PC hry, tě jen tak nepodvede. Zamysli se, jestli je to tak strašně urgentní situace, která si žádá takovou pozornost, nebo prostě to s tím klukem neumíš… Taky jsem míval takovou, která byla úplně k ničemu, sex stál za nic. O ničem rozumném nemohla být řeč, protože byla emocionálně nevyrovnaná. Doslova si vynucovala mou pozornost a docházelo i k výhružkám… pro tebe je nejdůležitější zjistit, jak si stojíš u svého kluka, jestli nedokážeš získat jeho pozornost, tak je to už špatné…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Braník

Já bych ho osobně kopl do zadku,ale zepředu,nic víc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
semtutajne

Mladá novomanželka vstala potichu z postele ve tři hodiny ráno, vzala počítač a iodnesla ho do koupelny kde ho hodila ho do vany plné vody, monitor vyhodila z okna a všechna herní CD odnesla do popelnice. Potom si šla spokojeně lehnout s vědomím, že teď už její milý bude veškerý svůj volný čas věnovat jejich mladé lásce. Netušila, že jí zbývají poslední čtyři hodiny života.
Doplňuji:
…to je asi vše co jsem chtěl k tomu problému říct.

Upravil/a: semtutajne

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek