Avatar uživatele
verypery

Jak říct rodičům, že chci natáčet na YouTube?

chtěla bych s kamarádkou natáčet na YT, ale mamka vždy říká, že jsou YTbeři blbečci. Proto se bojím. :(

Zajímavá 0 před 2801 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Cenobita

  1. nejspíš otázkou: „Mami/Tati/Ro­diče/Pěstouni, mohu se natáčet na YouTube?“
  2. nebo oznámením: „Mami/Tati/Ro­diče/Pěstouni, budu/chci natáčet na YouTube.“

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Od 13 let můžeš na Youtube natáčet, ale pokud mamka nebude souhlasit, tak s tím asi nic nenaděláš. 🙂

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nerevarin

Vykašlal bych se na to. Dnes chce být každý youtuberem, protože si myslí, že se tím dají vydělat slušné peníze. To ale musíš mít sledovanost v řádech milionů, reklamy, sponzory atd. A to se povede tak jednomu z tisíců, ani to ne. Youtube je dnes zahlceno nespočtem sra.ek právě díky jelitům, dětem, pubescentům, rádoby chytrolínům, egomanům, narcisům apod, že už mi to leze krkem. Přestaňte dělat ty sra.ky a jděte raději ven. A ano, většina youtuberů jsou bl.ečci, kteří nemají smysl pro humor, dělají videa o ho.ně a rádi se na sebe dívají a předvádějí se. Navíc to z určitého hlediska může být i nebezpečné, protože tě může začít někdo otravovat (v lepším případě virtuálně), zneužívat tvá videa či fotky a tvoje záběry pak končí bůhvíkde a bůhvíkdo na to kouká. Počítej také s tím, že díky anonymitě internetu tě lidé můžou urážet, ať už budeš dělat cokoliv a točit o čemkoliv. Dobře to promysli a jdi do toho, pouze pokud máš o čem točit, pokud třeba něco vyrábíš, cestuješ, nebo se zabýváš něčím, čím můžeš obohatit jiné lidi. Ale za sebe říkám, že co je na netu už se nikdy nesmaže a já osobně bych svůj ksicht raději na youtube nedával. Počítám, že ten tvůj bude asi hezčí, ale právě proto to může být nebezpečné.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Však jsou… Blbečci

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zelí

No, nejlepší argument bude ten nejlogičtejší a nejpravdivější. Prostě mamce řekni, že se na ty koniny stejně nikdo dívat nebude :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
krpik

Maminka by se měla poslouchat bohužel tak pokud řekne NE tak to nedělej. No ale pokud by to bylo na mě tak bych se nikoho asi neptal a natáčel však je to tvůj život.Pokud se chceš zeptat tak to normálně oznam. Moje máma youtube moc nezná ani ti lidi no už je jiná generace ale určitě se neboj a pokud je snem bavit lidi a chceš mít úspěch tak si ho splň a udělej pro to maximum. Youtubeři někteří jsou opravdu padlí na hlavu ale to jen k vůli odběrům

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek