Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jake spolehlive internetove pripojeni (poskytovatele) pro firmu?

Ahoj,
se stehovanim nasi firmy hledame i noveho poskytovatele pripojeni. Protoze jsme na internetu celkem zavisli, pozadujeme spolehlivost, dobry servis, stejne rychly download/upload, bezproblemovou internetovou telefonii.
V soucasnosnosti jsme byli pripojeni na bezdratu, symetricka garantovana linka 2Mbit/2Mbit. Bohuzel v nove lokalite neni dobra viditelnost pro bezdrat, takze hledame jine moznosti. Byla nam nabidnuta alternativa v podobe nam "Carrier Ethernet Network" (docela draha). Dale se buduje pripojka UPC, ovsem to jsme zamysleli vyuzivat jako zalozni pripojeni.

Chtel jsem se zeptat:
- jestli mate zkusenosti s relativne novou sluzbou od UPC (Fiber Power Business) - s rychlostmi a predevsim s jejich podporou (ktera by mela byt oproti te bezne, neprilis fungujici, preci jen na vyssi urovni)?

- je reseni Carrier Ethernet Network (coz jak jsem pochopil bude znamenat pronajmuti metalicke kabelaze od O2) obecne spolehlive?

- oslovili jsme vetsi i mensi firmy s zadosti o nabidku (GTS, Casablanca, Skynet), pokud byste mi doporucili zkusit jeste nekoho, budu povdecen

Diky za odpovedi,
M.

Předmět Autor Datum
Hodilo by se zmínit město a ještě lépe čtvrť. Takhle naslepo je těžký radit. Pavel poslední
Pavel 09.10.2009 15:03
Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru