Avatar uživatele
marci1

Balíte svému partnerovi/par­tnerce jeho/její věci, které si bere na společnou dovolenou?

Od známé jsem se dozvěděla, že svému partnerovi balí všechny věci na dovolenou a 2× na dovolené zažila od něj „výtku“: „Tys mi to nesbalila“? Ha, ha. Nikdy jsem to nezažila. Stojím si za názorem, že muž/žena je samostatný a samostatně myslicí tvor a musí se sám rozhodnout, co si sbalí, co potřebuje. 🙂 Nebo máte jiný názor či zkušenost? Kdo vám balí věci na dovču? 🙂

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Drap, zzzzz, anonym před 2849 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Manžel si balí své věci sám. Jede s námi tak jednou za rok, možná ani to ne, na víkend, na delší dovolené s námi nejezdí, ale předpokládám, ze kdyby se stal zázrak a jel by, tak by si stale jeste uměl zabalit sve veci sám. Jako byvaly tramp, skaut a dobrodruh s tímhle nemel od mladi nikdy problém.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Choť si balí sám, já ani kolikrát nemám šajn, co si s sebou bere. Dětem zatím balím já (mám tři exempláře), ale pomalu je učím, aby si některé věci zabalily samy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ne. A nikdy jsem ani nebalil. Stejně tak dětem. Ty si balily věci cca od 6 let samy, ať se jede kamkoli. Co si nesbalí, to nemají a příště budou pamatovat.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Tak dovolené jsem zatím měl jen s rodiči a jídlo, oblečení vždy sbalila máma a já si to pak prošel a případně jsem si něco sám přihodil, co mi přišlo, že chybí. Kdybych to měl nechat vše jen na rodičích, tak bych pak nemohl hrát v autě Tetris nebo bych neměl šnorchl a ploutve. Hlavně, že bych pak bezpečně našel opalovák a deset kilo nakrájených okurek a táta si dával konzervy paštik i do rezervní pneumatiky, když nebylo jinde místo a plechovky piva pod sedačku, i když je stejně nemohl pít po cestě a pak je musel ještě nechat chladit. Dneska bych si na dovolenou určitě obstaral místní peníze sám a koupil bych si hodně věcí na památku. Život je prchavý, ale dobré vzpomínky zůstanou.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

než se rozkoukám, mám zabaleno, takže to moc neovlivním. půlku věcí samozřejmě nepotřebuji, ale proč se přítelkou hádat hned na začátku. do auta se mi to vejde a jestli ne, tak ona pojede sockou 😁

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek