Avatar uživatele
Rokio

Jakou dělám chybu? Co myslíte?

Dodržuji právní předpisy, chovám se podle základních etických norem a uplatňuji základní asertivní techniky.

Někteří lidé si ale na mě stěžují. Nevíte proč?
poznámka: Dávání hloupých otázek je právně a eticky v pořádku.

Zajímavá 0 před 2874 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ti lidé si stěžují na něco. Z toho je třeba si vzít příklad a ponaučení. My, kteří jsme s tebou nikdy nemluvili, dost těžko dokážeme odhalit tvoje chyby.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

Taky mě někteří nemají rádi jen protože se chovám jinak, protože vybočuju ze stáda ovcí. Pokud nikomu neznepříjemňuješ život, ale chováš se jinak než většina systémem zautomatizovaných lidí tak se těmito lidmi vůbec nezabývej, nemá cenu se vůbec s takovými lidmi bavit, jenže je problém (z vlastních zkušeností) že pokud se chováš jinak než ostatní, a přestaneš se s lidmi kteří mají daleko nižší IQ bavit, jen protože by tvoji myšlenku stejně nepochopili tak tě nazvou arogantním ( z důvodu závisti pravděpodobně protože jsem úspěšnější než oni)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
yuko

Nemuzu vedet, na co si stezuji. Nejspis delas neco spatne. Ale kazdy delame v zivote chyby a nemuzeme se zavdecit vsem. Zajimalo by me, co tem lidem – nevim kolika na tobe tak vadi…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

Nedokážeš se s těmi lidmi, kteří si stěžují klidně pobavit, poznat je a zjistit co jim vadí. Bylo by vhodné to napravit, k tomu je zapotřebí nějaká pokora, empatie, chuť urovant problémy a nemyslet si že jsem chytřejší než oni.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek