na spagety jedine parmazan (alebo podobny syr napr. Gran moravia), obsahuje vela tuku, ale ma vyraznu chut takze ho staci male mnozstvo
Upravil/a: dalid
0 Nominace Nahlásit |
Jak myslíš nejzdravější? Z určitýho pohledu by na „potravinovém“
trhu nemělo být nic nezdravého! Máš tušení, kolik toho je?
Já konkrétně na špagety výhradně „Grana Padano“.
0 Nominace Nahlásit |
Chutný je parmazán/ový typ sýra..
V jídelně nám kuchařky sypaly těstoviny eidamem s rozpuštěným máslem,
nebo prohřály v taveném (nezdravém) sýru se šunkou,
Mozzarella je na „mdlé“ těstoviny nevýrazné chuti.
0
před 2872 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |