Avatar uživatele
Broukk

Jakou máte zkušenost s hodinkama s GPS?

Na internetu jsem narazila na hodinky s GPS lokací, jaké máte zkušenosti? Ráda bych je koupila dceři, začne jezdit do školy sama.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2445 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Xenka

Odpoveď byla označena jako užitečná

Já jsem dceři pořídila hodinky Gator 2 na stránce www.cleverstore.cz. Najdeš tam i odpovědi na různé dotazy. Stačila nám pouze simkarta operátora a hodinky fungují.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Broukk Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Jestli myslíš ty hodinky, do kterých se dává i SIMka, tak s těmi jsou rozporuplné zkušenosti. Jednak otázka kompatibility se sítí místního operátora a druhak datová náročnost (cena provozu). Ale jinak jsem je viděl již cca za 500 Kč, což je cena, za kterou se to dá „zkusit“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MarkettB

My jsme kupovali hodinky Gator2, jsou sice dražší, ale jsme s nimi moc spokojení. Lokace je celkem přesná a je sice potřeba simkarta s daty, ale provoz není drahý max.100,– za měsíc. Přes hodinky lze i volat, takže když děti neslyší telefon využíváme hodinky :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Broukk

Děkuji za typ na stránku, konečně více chápu jak hodinky fungují a co je k nim potřeba. Moc se nám líbí v růžové variantě, tak jsme je objednaly :)

před 2437 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kajaka

Také máme doma jedny hodinky Gator 2 a jsou super. Syn už stihl prasknou sklíčko, naštěstí Clever Store má i servis hodinek, takže sklíčko vyměnili.

před 2426 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Bettka66

S hodinkami jsme moc spokojení, syn s hodinkami líta i venku a teď začli s klukama skákat na koloběžkách. Že může prasknou sklíčko mne ani nenapadlo, zatím má hodinky v pořádku.

před 2423 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
autacek

Vidíte, mě se třeba líbí ty s barevným dotykovým displayem 🙂
http://www.dx­.com/cs/s/hodin­ky+s+gps?cate­Id=0&cateName=V%C5%A1ec­hny%20kategorie

před 2437 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek