Avatar uživatele
Broukk

Jakou máte zkušenost s přístroji zapper nebo plazmový generátor?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti s přístroji plazmový generátor nebo zapper. Také jestli nevíte jak se přístroje nastavují, kde se prodávají.

Zajímavá 0 před 2695 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Nevím o tom nic. Na jejich stránkách jsem se dozvěděla, že se jedná o experimentální přístroj a že nejedná o zdravotnický prostředek (zřejmě jde o reakci na to, že v roce 2012 ČOI zakázala prodej těchto zdravotnických prostředků). Konstrukce tohoto generátoru je doslova alchymie.

To mi stačí. Věřím tomu stejně jako harmonizérům vody dalším nesmyslům.

Něco málo o plazmovém generátoru je zde: http://www.sy­sifos.cz/index­.php?id=vypis&sec=1363­969163

Upravil/a: Lamalam

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MarkettB

Dobrý den, naše rodina použivá přístroj Super Ravo Zapper. žádnou vážnou nemoc jsme teda pomocí přístroje nelečili. Hledali jsme cestu jak se cítit lépe a nebýt tak často nemocní, také mne trápili časté migrény. Po celkovém vyšetření a používíní přístroje se celé rodina cítíme mnohem lépe než předtím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
DomcaJe

Dobrý den,
naše rodina si domů pořídila plazmový generáto RPZ 14 a všichni jsme moc spokojení. Přístroj je draší, takže se složila i babička s tetou a přístroj si půjčujeme. Hlavně naše babička si přístroj nemůže vynachválit. Objednávali jsme na http://www.bi­orezona-eshop.cz/ , ze začátku si zde můžete přístroj také pronajmout.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bob2

Dobrý den,
já jsem nejdříve zašel do biorezonančního centra, kde mi udělali analýzu a sestavy dávky do přístroje. Po čase jsem si přístroj i pořídil domu a používá ho celá rodina. Při prodeji mne zaškolili a dostal jsem i návod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek