Avatar uživatele
briketka10

Jakou máte zkušenost se skupinou EON dodává plyn a elektřinu ??

http://www.eon.cz/
jsem u ČEZ a tuto informaci potřebuji pro kamarádku
Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? annas, mojitek, manon, aramah, anonym, Andělé, pusinka50, Drap, Tom20, Damiana, anonym před 4205 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/rwe-nebo-e-on-ktery-z-techto-dodavatelu-ma-levnejsi-plyn

Nic se nezměnilo. Plyn mají levnější než RWE, ale elektřinu mají všichni ± stejnou. Maximálně rozdíl za rok 200 – 500 Kč.
Ještě nenastal čas zdražování to až k 1. lednu 2013 !!! Ceny se mění po čtvrtletích. Letos se ceny ještě neměnily.

Doplňuji:
Přešel jsem s plynem k tomu Elimonu. Pokud by se nezdražovalo platil bych za rok o 8000 Kč méně za plyn ( na moji spotřebu 2100 m3) za rok. Uvidíme na jaře. EON na tom byl podobně ale špatně se s ním jednalo. Elektřina za to nestojí. Jsem s ČĚZ spokojen. Nikdo nenabízí takový rozdíl aby to za to stálo.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Beru od EONu jak elektřinu , tak plyn. Asi před rokem jsem porovnával sazby, a vycházel mi EON příznivě, tak jsem k nim přihlásil i plyn. Neni žádný problém, ovšem kolik platím, nedokáži říct.Už jsem to dávno zapomněl a o tyto platby se stará žena.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Mám zkušenost celkem dobrou. Beru od nich tedy jen elektřinu, ale nepatří k nejdražším, je uprostřed v porovnání s jinými dodavateli, kteří ovšem mohou být méně stabilní. Navíc na webové stránce E.ON se může jejich odběratel zaregistrovat a po zaslání kódu si může měnit např. výši zálohy, kontrolovat své platby, vyúčtování, aniž by musel osobně na pobočku.
Podotýkám, že ceny E.ON mění pouze 2× do roka, od zúčtovacího období do konce roku a od začátku dalšího roku do zúčtovacího období, které je koncem června (aspoň všem lidem ve vsi, kam jezdím).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

je to nejlevnější firma(ve všech krajích).Naproti tomu rwe je ta nejdražší. Tlumočím dle průzkumu který se dělal ..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek