Avatar uživatele
Rokio

Jakou nejtěžší logickou hádanku nebo věc jste dokázali vyřešit?

Může to být cokoliv, co vyžaduje logiku. Může to být výhra v šachách na náročným soupeřem, pochopení složitého vtipu, odhalení identity člověkana internetu na základě indícií atd.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2968 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Dlouho jsem dumal nad tím, jaká havárie může mít nejhorší možné důsledky. Jednoznačně mi vyšlo, že to může být jenom srážka s blbcem, sorry.

Doplněno: inspirován koubavit jsem si vzpomněl na hypotézu S.Lema: člověk je opravdu MZ původu, ale ve skutečnosti to bylo takhle: kapitán rozkázal přistát na holé a pusté Zemi, kde na horkou skálu nechal vylít fermentované pomeje a splašky, přičemž obsah míchali pohrabáčem doleva. Od té doby všechny živé organismy obsahují pouze levotočivé formy aminokyselin. Vznikl tak i člověk a vzhledem k takovémuto rodokmeni se stal tou nejhorší katastrofou pro Zemi. Takto je brilantně rozseknuta největší hádanka o původu člověka.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Pátral jsem po vzniku člověka na této planetě, použil jsem policejní systém a dospěl jsem k závěru že člověk je zde cizinec z vesmíru, na jedné veliké vesmírné lodi se vzbouřila posádka díky špatnému jídlu a malým platům, a velitel JHVH nechal drzé vzbouřence na této modré planetě, u námořnictva se něco podobného taky často stávalo, ostatně v Bibli se hovoří o vzpouře andělů a Bůh vzbouřené anděly s jejich vůdcem Satanem uvrhl do konzumního pekla ve kterém vládnou politici a podnikatelé.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby