Avatar uživatele
dgfdgf

Jakou si mám koupit střelnou zbraň? Byla by to moje první. Našetřil jsem si nějaký peníze.

Chtěl bych asi, aby byla co nejmenší a aby měla zásobník, na co nejvíc nábojů a co nejdelší dostřel. Jaký požadavky bych ještě měl mít? Poradíte mi něco vy, co zbraň máte nebo o nich něco víte? A jakou značku?

Zajímavá 0 před 2644 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Menší rozměry vs. dlouhý dostřel a velký zásobník, to jde dosti proti sobě. Důležitá je taky cenová relace. Já bych na začátek šel do nějaké třeba i použité ČZ, menší ráže, třeba ČZ 83, ráže 7,65. Rozhodně tě finančně nezruinuje a potom, co si z ní párkrát zastřílíš, už budeš mít daleko přesnější představu, co bys chtěl. Myslím, že je i docela malá, přitom už je to dospělá zbraň, žádné kabelkové prskátko.
Nejsem sice odborník na slovo vzatý, ale pár bouchaček jsem už v pracce držel. Jináč na poznatky o zbraních je na internetu spousta serverů a diskuzních fór.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kryšpín

Nejdříve kvalitní prak, poté se dotázat lékaře na schopnosti tělesné schránky, vyplnit žádost na zbrojní průkaz, počkat na vyjádření Obecního, neb Městského úřadu, výpis z rejstříku, lékařské doporučení, kurz, složení zkoušky, počkat na vystavení zbrojního průkazu a jeho kategorie a potom je třeba šikovný takový škorpion.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Nejprve si ujasni, na co jí potřebuješ a pak se ptej.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Clouseau

Určitě bych si vybral něco od Glock v kalibru 9mm. Chce to ale vyzkoušet si jí, alespoň jak ti sedí v ruce… Je na výběr několik velikostí a každému vyhovuje něco jiného. Za mne třeba Glock 19

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Nejprve musíš vědět, k čemu jí potřebuješ. Sportovní střelba, lov, sebeobrana, do sbírky?

Dlouhý dostřel je vlastnost, kterou prakticky nevyužiješ.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek