Avatar uživatele
Angelus

Jakou si mám vybrat chlorellu a mladý ječmen?

Chlorella a mladý ječmen patří mezi zelené potraviny

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4172 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Awer

Upřímně se v superfoods a zelených potravinách neorientuju tolik, abych mohl něco doporučit. Řekl bych, že vitarian.cz je lepší místo pro položení dotazu, tam určitě budou mít zkušenosti.. .)

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Marketka13

Ahoj, já užívám už delší dobu tuto chlorellu http://www.zelene-zdravicko.cz/chlo­rella-fresh.php a jsem sní spokojená. Detoxikace probíhala dva měsíce, tak nemám strach, že by mě pořádně nevyčistila. Bylo mi doporučeno, aby ke chlorelle měla i mladý ječmen, tak už půl roku užívám obojí.

před 4000 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Lidaa11

Zdravím Markéto, chci se jen zeptat, jestli tahle chlorella je stejně účinná, jako ta dražší od GW. Pořád jen slyším vychvalování chlorelly a mladého ječmene GW, ale skoro nikde se nepíše o jiných druzích. Nejsem na tom s penězmi úplně nejlíp, ale ráda bych si chlorellu koupila. Děkuji za odpověď.

před 3990 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Marketka13

Nevím, jak působí chlorella od GW, ale asi hodně dobře, když se píše všude jen o ní, ale já užívám pyrenoidosu a jsem spokojená. Normálně u mě proběhlo detoxikační období, které trvalo cca dva měsíce. Poté se vše začalo zlepšovat. Cítím se celkově lépe, přestaly mi vypadávat vlasy, tak jako vypadávaly dříve a překyselení už také nepociťuju :)

před 3990 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek