Avatar uživatele
bolak

Jakou sumu byste byli ještě ochotní dát za svého domácího mazlíčka, kdyby potřeboval na operaci.

Ptám se proto že sousedka – stará paní nechala 3× operovat svou kočku a už za ni dala celkem 35.000. Co na to říkáte, jaká by byla vaše hranice za kterou už byste nešli? Já mám zvířata rád, chápu že pro některý lidi, zvlášť starší, kteří už kolem sebe nikoho jiného nemají to může být rána a emocionálně neúnosná situace ale nedokážu si představit, že bych utratil třeba 20 papírů za vyoperování nádoru u morčete, jako jsem o tom někde četl. Samozřejmě taky asi bude záležet na typu zvířete a finanční situaci majitele. Pokud někdo chová doma žížlaly tak bude asi ve trochu jiný situaci než člověk kterému zemře kůň nebo pes se kterým v dětství vyrůstal.
Stejně tak pokud je člověk miliardář tak prostě těch sto tisíc dá hned a ani se nad tím nepozastaví. No nic, dost bylo pindání, tak už můžete reagovat :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, matt před 4553 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lukas.zmizik

tohle nejsem schopen jednoznacne urcit – i kdyz je pravda, ze laska hory prenasi – je lepsi zustat nohama na zemi – urcite bych necpal penize do zviratka, o kterem vim, ze by se po operaci trapilo, …prijde mi morbidni, jak nekteri „panickove“ zachranuji sve mazlicky, ze prehlizi, jak se trapi a i kdyz neziji plnohodnotnym zivotem, maji sobecky radost z toho, ze se alespon obcas hybou..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kric.ouwner

Mému hlodavčímu kamarádovi jsme zaplatily operaci ( výjmutí nádoru ) a žil další rok a stálo to za těch pár tisíc … , ale třeba kamarádka s rodinou zaplatily přes 100 000 za dva roky operací svému psovi , jelikož zaplatily poprvé asi 30 000 a pak zbývalo jen operace nebo umrtvení a když už tam měly těch 30 000 tak to do toho psa vrazily šlo o nějáký zhoubná nádor a musely mu amputovat zadní nohu a udělat umělou , ale teď už je to asi 2 roky a je furt štastnej živej a zdravej a to za to stojí si myslím :))…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
matt

Mám kočku a nikdy jsem nemusel moc investovat. Nechci udávat přesnou sumu, ale zaplatil bych asi jenom základ (očkování,..), moje je už docela stará a dávat několik tisíc na operaci bych nechtěl. Obzvlášť u kočky, která se může snadno zaběhnout je to docela k ničemu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Podle mého,je to soukromá věc každého,kdo nějaké to zvířátko má,a pokud by šlo o našeho čtvernožce,tak to beru stejně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tuCZek

Kéž by se vše na týden obrátilo a zvířata by se chovala k vám tak jako vy k nim.
Zvířata patří do přírody a mají mít volnost.
Všechny.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek