Avatar uživatele
cubulka

Jakou značku bot máte nejradči a proč.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Hlasujte v anketě
Zajímavá 0 před 4718 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
barnajka

jiné

Na značce mi nezáleží, není vůbec důležitá – hlavně aby byla bota pohodlná a aby se mi líbila :) Ulítávám na barvách, čím bláznivější barevná kombinace, tím lepší :)
Dřív bývával symbolem kvality Baťa, dneska už to taková sláva není. Kvalita klesá, ceny rostou – blbá kombinace :)
Jinak dost dlouho jsem zarytě odmítala ty plasťáky Crocs, pak jsem si je jednou v obchodě zkusila – a musím říct, že co jim chybí na kráse, to dohání v pohodlnosti. Fakt, pohodlnější botu jsem na noze snad neměla :)
No a roky sním o tom, že si pořídím nějaký tenisky Adidasky, ale zatím jsem se ještě nedostala do stadia, kdy by mi nebylo líto dát za boty dva a půl tisíce Kč. Nejdražší boty, co jsem si kdy koupila, byly v 15 originál Martensky. Stály 3500Kč, vydržely mi zhruba rok. Tehdy jsem pochopila jedno: když je někdo na boty drant jako já, značková bota nebo škrpál z tržnice – na tom nesejde, rozbiju všechno :))

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Terryle

jiné

nezáleží mi na značce, ale na tom, jak se mi konkrétní bota líbí a jak mi sedne. A hlavně jak kvalitně vypadá udělaná – když kupuju boty, chci, aby mi vydržely pár let nošení a ne, abych musela za půl roku shánět nový. A to vám značka nezaručí – třeba baťovky se mi rozpadly po cca půlroce, kdežto tátovi jiný od téže značky vydržely snad pět, šest let.
Jo a sandály jsem se naučila kupovat v lékárnách – anatomický, větštinou vyráběný v ČR, vydržej, pěkně vypadaj a hlavně je nemá každej :o)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

jiné

Je mě to jedno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

jiné

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
filva

Baťa

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Terryle

Barnajka:
když máš ráda barevný… vidělas tyhle? ;o)
http://www.sez­namzbozi.cz/dam­ske-boty/22713858/

před 4718 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek