Avatar uživatele
Raduš

Barvení vlasů – existuje vůbec způsob který by vlasy nezničil ?

Zhruba před měsícem jsem se rozhodla,přebarvit svoji světle hnědou,v létě chytající zrzavý nádech,barvu vlasů na černou,která se mi vždy líbila a všem přírodním černovláskám jsem jejich barvu jen tiše záviděla. Tak jsem se rozhodla,nechat si od kamarádky nabarvit vlasy smývatelným šampónem ( který vydrží až 24 umytí ),ve výsledku jsem byla barvou nadšená,konečně jsem měla vlasy svých snů,ovšem postupem času se nadšení ztrácelo,vlasy mi strašně vypadávali,lámaly se,byli suché a zlehlé,přesto že jsem se radila s místní kadeřnicí a ta mi doporučila plno šampónů a přípravků pro barvené vlasy. Zkrátka a dobře mi ta barva nadělala spíše víc škody než užitku,to ovšem nic nemění na tom jak strašně moc se mi černé vlasy líbí a jak bych je chtěla zpět,místo tmavě hnědé kterou mám vlivem smývání barvy teď. Zajímalo by mě tedy,jestli existuje nějaký způsob/nějaká barva či nějaké přípravky se kterými by mé vlasy po nabarvení nebyli skoro jako chemlon.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Deli, Pomelo74 před 4602 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Ponytail

Zkusila bych hennu, dnes už umí více odstínů než zrz. Akorát netuším, zda se vám povede dosáhnout skutečně černé barvy.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Již několik let používám Loreal a vlasy mám v poho.
Kadeřnice mě barví barvou Lor. a doma mám šampon a masku + výživu na konce vlasů, mám je delší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mrblackwell

Ponytail má pravdu.Henna je možnost jak si nezničit vlasy a dokonce je naopak posílí a vyživuje.Má manželka si je barví,už dva roky a je naprosto spokojená.K do­cílení tmavé barvy to chce ale čas.Nepodaří se to na poprvé,ale po delší době barvení hennou se syté přirozené tmavé barvy dosáhnot dá.Nejen že mě to manželka potrdila,ale i jsem si toho dokonce všiml.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kajolka

Ano, existuje. Právě se na to zaměřuju, protože moje vlasy jsou od barvení už fakt zničené. Potřebuju, aby si odpočaly, ale barvu chci. Tak rávě řeším přírodní barvy. Budu ráda za doporučení.

Avatar uživatele
Cizecek.M

Ahoj, já doporučuju přírodní barvy khandi. Ty jsou super. Jsou syté, krycí a na vlasy chytají super. Jinak já od nich používám i další produkty, protože myslím, že vlasy si zaslouží celkovou péči. Díky ní jsou moje vlasy zdravé, lesklé a silné.

Avatar uživatele
Betulka

A jak dlouho barva vydrží? Musíš si vlasy barvit každý měsíc nebo dva? A je potřeba použít něco před barvením, aby to lépe chytalo?

Avatar uživatele
Vikki.vivi

Jojo, to jsem viděla v recenzích, že chytají super. Já jsem se tam dívala na ty jejich světlé odstíny, ty se mi líbí moc :) Jenže moje vlasy jsou tmavší. Chytají i na takové vlasy?

Avatar uživatele
TominkaFuky

Tak jako jasně, že záleží na tom, jakou barvu máš, jako chceš a taky na kvalitě tvých vlasů. Ale já jsem s khadi odstín za světlejší měnila a musím říct, že ta barva chytla teda bezvadně-

Avatar uživatele
Cizecek.M

Hele, já barvy kahdi používám dlouho a nikdy jsem neměla žádný problém, naopak. Vlasy se mi díky těmto přírodním barvám opravdu zlepšily. A co se týká toho, jak chytají, tak skvěle. Jsou to hodně kvalitní barvy.

Avatar uživatele
Derrynka

A myslíš, že by ta jejich barva zesvětlila hnědý vlasy? Já mám strach, aby mi to chytlo :(

Avatar uživatele
Cizecek.M

Neee, z toho strach opravdu neměj. Ta barva je velmi kvalitní, opravdu. Je prostě přírodní, takže i po opakovaném barvení ti tvoje vlasy nezničí. A to je přece super :) O jaké barvě uvažuješ?

Avatar uživatele
Kajolka

Jo? Chytají dobře? Já jsem se na ty barvy už dívala a právě se mi dost líbí… Fakt chci něco šetrného. Jak dlouho na vlasech vydrží?

Avatar uživatele
Cizecek.M

Chytají naprosto senzačně. Taky jsem byla zvedavá, jak to bude, když jsou to přírodní barvy, ale jsou prostě senzační. Už sis ji koupila? Jaký odstín? A jak jsi spokojená?

Nový příspěvek