Avatar uživatele
zjentek

Jakou/kterou skupinu lidí svým přístupem a chováním vlastně oslovuje Miloš Zeman??

Jsem hňup, primitiv, společenský análfabet a „lopata“, přesto však Milošovi nerozumím, nechápu ho, jeho jednání, vyjadřování, řeč těla, úsměv, nic, takže, jakou/kterou kulturu dle vás Miloš vlastně oslovuje? Nechci uvěřit, že Miloš „táhne“ právě ty, kteří jsou přesným opakem mne, většinou tedy intelektuály a pod., to mi nikdo nenamluví, přeci jen trochu (fakt jen trošičku) vnímám a cítím a nevěřím, že Miloš tedy patří do toho „druhýho tábora“- do poměrné skupiny jedinců, kteří se nikdy v životě nedotknou silniční frézy…
Dalo by se tedy nějak popsat, co za skupinu, či sortu občanů táhne a ohromuje Miloš? Kdo jsou ti, kdo obdivují, či nedejbože uznávají jednání, chování, osobnost a možná existenci Miloše Zemana?
Nechápu to, nechápu, vysvětlete…
I kdyby Miloš byl já, tak já se držím „v pozadí“ a tím nad tou figurou opětvítězím a získávám „navrch“, takže jen tak bokem pro rejpaly- na to jsem se tady neptal ;)


Dovolte ještě podotázku pro definitivní pochopitelnost otázky (pokud něco podobnýho vůbec fyzikálně existuje, podobně jako třeba Dopplerův jev), tedy-
kolik životního času vezme občanům (s OP!), volících Miloše, než zcela pochopitelně a zřetelně pochopí svou vlastní nepochopitelnost?
Anebo něco nechápu? ;)))))

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Emefej, briketka10, Klaproth, gecco před 2542 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já mám dojem, že jeho oblíbenost, nebo neoblíbenost, se táhne přes všechny společenské vrstvy. Zeman je sice intelektuál, ale někdy se vyjadřuje jako „lopata“. Ne, že by byl vulgární, vyjadřuje se rozvážně a uhlazeně, ale obsah bývá netradiční, někdy lehce šokující, zkrátka říká co si myslí. Kašle na to, že takto by se prezident vyjadřovat neměl. Někdy se trefí, někdy dost ujede. Některým lidem to zřejmě imponuje.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Jelikož byl zvolen prezidentem republiky, oslovuje všechny občany této země ať chtějí nebo ne. Některé oslovuje pozitivně, některé negativně. Neni na tom nic nového. Za celou dobu existence republiky ještě nebyl takový člověk, který by se všem líbil, nebo naopak všem nelíbil. Lze předpokládat, že takto to bude i nadále.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

Já ho ráda nemám a nikdy neměla. Je to muž mnoha tváří,
názorů. Jen přikyvuje. Hovoří vulgárně a nevadí mu to, ale
většině ano.

Podle mého názoru je nastrčená loutka.
A celý stát řídí strany a ty se jen handrkují o svou
moc. Zemana potřebují pouze k odsouhlasení a
podpisům důležitých listin.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Mě sice netáhne, ani neohromuje, ale občas se bavím, když tu naši vládní „garnituru“, prolezlou darebáky od parlamentu, přes senát i vládu, vytočí svými výroky. Když nic jinýho, tak je aspoň sranda. Jinak si ostatní hrají „na ruku“ a on občas rozčeří vodu v tom špinavým politickým rybníce. Jak teď „sejmul“ Sobotku (kterýho, se přiznám, nemusím), byla taky docela sranda. Takže, ne že by mne doslova „oslovoval“, ale je pro mne přijatelnější a stravitelnější, než jeho falešní, prolhaní a vyčůraní předchůdci.
Takže k otázce. Asi určitě oslovuje kulturu, skupinu, nebo sortu, která se politikou „baví“ (od slova zábava) a nebere ji moc vážně. Ona se ta politika vážně nedá brát, vždy byla, je a bude „svinstvo“. ☹
A jinak, „není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem“.
A o politicích to platí dvojnásob.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

nerada se bavím o otázkách politiky, protože jsem demokrat (nepést si mne s voličem ČSSD) a myslím, že každý má nárok myslet si o co chce a volit koho chce…
a dle mého názoru, jen hňup a primitiv si může myslet, že Zemana podporují jen hňupi a primitivové…a proč si to myslím? protože tuhle skutečnost (popis okruhu voličů Zemana) slyším neustále v médiích a jen člověk, co nemá vlastní názor, tomuhle uvěří…
dle mého ho volilio celé spektrum, neexistuje žádná vyhraněná skupina…

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

Zjentku – jsi zřejmě ´málo´- „hňup, primitiv, společenský análfabet“…
😉
Já se mezi „hňupy, primitivy, společenské análfabety“ nepočítám – a taky mne náš prezident „neoslovuje“, nebaví, dokonce mne zpíše znechucuje…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Kobliháři jej obdivují, poněvadž vůdce firmy za hradní podpory má nášlápnutu vyměnit růžového vládce a povede Česko jako firmu, ještě lépe než Kostelecký párky.
Před 10 lety banka nařídila, že musí vlastnit Kostelecké lahůdky jeden majitel a spasitel je zakoupil, do té doby denní výroba 200 tun a převážně český zaměstnanci. Za deset let se u párků vyměnilo jenom 10 ředitelů, výroba klesla na 50 tun denně, jsou kvalitnější i se separáty a převážná část pracovníků jsou Rumuni a vězenkyně. Pouze nýní do voleb si musí kobliháři zacpat uši, poněvadž vůdce občas opomene volačo zdanit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klaproth

Zjentku – pěkně kecáš. Kdybys byl opravdu tím, co popisuješ v otázce, nikdy bys takovou otázku nepoložil. Správný hňup, primitiv a společenský analfabet o Miloši Zemanovi nepochybuje a má jasno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Víte, říká se, že „stokrát opaková lež se stává pravdou.“ A tak Miloš Zeman v pravidelných intervalech lže, překrucuje, vytrhává z kontextu a chová se jako hulvát, a jak se zdá, tak mu to vychází. Čím dál tim více lidí je přesvědčeno, že to,co říká je pravda (bez ohledu na to, jestli mu rozumí nebo ne), a že jeho chování pomalu ale jistě považují nejen za normální, ale i za vzorové.
Zeman se nesnaží oslovit určitou skupinu lidí, to by mu bylo málo. On se snaží působit ve smyslu toho úsloví. Čím déle bude tvrdit, že rudá je bílá, tím více lidí tomu bude věřit, v tom je celá jeho strategie.

(Tím nechci říci, že v současném souboji hájím Sobotku. Nikoliv, ale to je zase jiné téma.)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Já bych stejně jako Kepler řekla, že má Zeman příznivce
(podle mne ale i odpůrce) ve všech společenských vrstvách.

Lidé ho podle mne nebudou volit kvůli tomu, že by je oslovil, ale
kvůli tomu, že se proti němu nepostaví lepší (výraznější) kandidát.
[Pozor! Tím nemíním, že by byl Zeman nejlepší kandidát.]

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Drape, ale celá otáska stojí na zájmu získat popis „některých“ ;)

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Keplere, odpověď jsi, koukám, pojal velmi rozvážně. To my od frézy máme úplně jiné výrazivo pro „lehce šokující“.
Ale už to částečně chápu- protože lidé jsou rádi uhlazení a rozvážní, jdou radši k volbám a berou, co je. Tak jsem to pojal já ;)

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Jistě, mohl jsem napsat že „kydá chujoviny“, ale nechtěl jsem se dotknout jeho příznivců, ani si poškodit vlastní imago 🙂

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Gecco, to já přeci vím, že jsem lopata ;)))
Spíše jsem doufal, že tady někdo nějak popíše tu skupinu lidí, které on oslovuje. Jejich charakteristiku. Mě by to fakt velmi zajímalo. To se nikde nedočtu. Umělci? To asi těžko. Takže, jaká „odrůda národa“, s kterou jsem se VŽIVOTĚ nesetkal, mezi námi vlastně ještě existuje? K volbám přeci nechodí dobytek, chovná, ani divoká zvěř. Chodí tam přeci lidé…

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Zjentku – obávám se, soudě podle výsledků voleb, že nejčastější ´volič´ ze rekrutuje právě z tebou zmíněných skupin (zmíněných v předposlední větě příspěvku, na nějž reaguju…).
:-O

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

No, tak teď už vím vše… lidi, do prčic, to je tak tajné, analfabetovi otevřeně popsat jeho okolí? ;)
Já se už ptal svý duševní lékařky a ta mlčí jako hrob. Tak kde brát informace? A proč to nezajímá ani psycholožku? Nechci být za Rokia, ale cokdyž mlčení znamená fandění? ;))) Řekne mi potom někdo upřímně, kde žiji? Tady přeci žádnej prášek jako berlička nepomůže! Rokio bez urážky, zdar! ;)))

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Doufám, že to uživatelé chápou správně- KDO JSOU TI, KDO FANDÍ MILOŠOVI?!

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Tu jednu skupinu (která má ráda srandu) jsem konkrétně jmenoval. Ale to ještě nemusí znamenat, že ho „žeru“!!! Ale dej mi vědět, ze současné nabídky na dalšího prezidenta, koho budeš volit? A tak asi, vzhledem k tebou zřejmě odsuzované, ale stále silné, skupině voličů Zemana, asi opět volby vyhraje on a zemře statečně ve funkci.:-)))

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

A přesně tohle se tady snažím po-cho-pit!

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Jo,jo Zjentku, netrap se tím. Zkrátka :„jsou věci, mezi nebem a zemí …“. Dodávám- které se pochopit nedají: 🙂

před 2542 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek