Avatar uživatele
Vassiczek

Jakto že je společnost Red Bull tak bohatá?

Chtěl jsem se zeptat, jak si může firma vyrábějící energetické nápoje, které u lidí moc nevidíme sponzorovat například tým formule 1 nebo fotbalový klub Red Bull Salzburg, kde berou takové bohatství. Taková Coca Colla či Pepsi musí mít daleko větší výnosy nebo ne?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4653 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Valky

No Coca Cola je určitě bohatší, ale nesponzoruje. To není povinnost společnosti.. A to, že se u nás v republice Red Bull moc neprodává, neznamená to, že jinde ne.. U nás je problém s tím, že je to drahá sranda a lidi raději volí levnější varianty, jelikož to míchají z kde čím.. ;)
Doplňuji:
Tom.Noddy: Vyvedu Vás z omylu, přítel dělal v McD 6 let managera. Zboží se tam vozí jen nejvyšší kvality a můžete jej například zakoupit i v makru, bohužel to stojí tolik, že se to nevyplatí… Maso je opravdu kvalitní, zelenina čerstvá atd.. Když byl u nás v republice první McDonald, Hygienický ústav se šel „učit“, jak se dělá hygiena.. Tajně si fotil a nahrával, jak to tam funguje.. A to je pravda… Z fastfoodů je to opravdu jednička, protože připravený hamburger mají na pultě 5 minut, pokud se do té doby neprodá, jde do koše.. což například v KFC nebo Burger King nefunguje, koupíte tam i půl hodiny starý sendvič… Nic tomu jídlu není, ale nechtějí nic riskovat.. navíc každých 30minut jim cinkne budík a to znamená pro veškerý personál – umýt ruce! několikrát denně vše čistí…
Nemám ráda pomluvy… Tohle říká hodně lidí, co tam nikdy nedělalo, nebo neví, jak to chodí… ;) Prosím, předtím, než něco vypustíte, tak si zjistěte fakta… ;)

Upravil/a: Valky

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tom.Noddy

Ono to neplatí jen pro Red Bull, ale jedny z nejcennějších značek jsou např. Coca Cola, McD apod. Vsadly na promyšlený marketing, reklamu, sponzoring..a jsou VIDĚT. Proto i když McD prodává zboží pofiderné kvality, a Red Bull či Coca Cola vodu s cukrem, budeme to kupovat jako šílení, protože je to přece z McD :) Holt, obal prodává.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

Valky – kolik berete za reklamu?
Nevěřím ani slovo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek