Avatar uživatele
TheMyss

Jaky je vas nazor na povoleni snatku v USA? A celkove na homosexualitu?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3222 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ReHu

To by byla dlooouuuuhá odpověď.
Ad 2 – nic proti nim nemám, pokud se chovají jako homo sapiens.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
klumprt

Nevidím jediný rozumný důvod, proč by neměli homosexuálové mít možnost uzavírat sňatky. Tedy vstupovat do určitých právních vztahů spojených s rodinným právem, vlastnickým právem, dědickým právem atd.
To, že je to proti Bohu neberu jako rozumný důvod. Je to otázka čistě právní, na nějakou svátost manželství ať si hraje ten, koho to baví.
Na homosexualitu mám takový názor, že pokud je známo, tak si ji nikdo dobrovolně nevybral. A pokud je homosexuál šťastný v oboustranně dobrovolném svazku s jiným homosexuálem, tak je to v pořádku a přejme jim to.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MirKop

Toleruju to. Aspoň v tomhle ohledu se nemusí cítit odlišně. Celkově, když se chovají (v rámci mezí ) normálně, tak je beru.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

homosexualitu považujem za chorobu ( z medzinárodnej klasifikácie chorôb Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) vyňatá až v roku 1990 – zdroj: http://co-to-je.sk/vys.php?vol­ba=1&book=0&vy­pis=off&q=homo­sexu%C3%A1lnos­%C5%A5 , dpvtedy považovaná za duševnú chorobu), podobne ako iné sexuálne abmormálne chovanie (deviácie).

akékoľvek právne kroky vykonané pod vplyvom choroby pokladám za protiprávne.

;-Q

je to môj súkromný názor.
umožnenie adopcie detí homosexuálmi považujem za jeden z najväčších zločinov proti deťom (sociologické pokusy, tzv. štúdie, na deťoch).

pupškovia nech sa vrátia zasa na pánske záchodky (dámske pupušky som nestretával, nechodím na dámske wc), proste do kanálov.
je to hnus.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
střevo

Doufám, že za pár let tam budou mít povolenej sňatek s kozou (- nebo s ovcí?)
Takže 2020 teplej s ovcí ?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Reezo

Homosexualita je nemoc a jako každá nemoc by se měla vymýtit.
USA sami potvrdili, že vynalezli způsob jak změnit populaci na homosexuální.
Dřív měl tento způsob decimovat nepohodlné státy, jelikož by byli nakažený homosexualitou a nerodili by se nové děti.

Navíc si myslím, že homosexualní pár by neměl mít možnost vychovávat dítě. Dítě z tohoto vztahu nemůže být nepoznamenané a vždy je potřeba, aby to dítě mělo jak mužský vzor tak i ženský.

Morálka člověka v moderní době docela rychle klesá. Nedivil bych se kdyby si někdo pohrál s DNA zvířat a stvořil by humanoidní zvíře či povolej sňatky mezi člověkem a zvířetem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pepa25

Souhlasím s klumprtem z pohledu práva: partneři by měli mít nárok na ochranu v souvislosti s děděním atd., na druhou stranu jako věřící mám problém nazývat stejnopohlavní páry manželstvím. Takže se mi asi nejvíc pozdává náš koncept „registrovaného partnerství“.
V názoru na homosexualitu nesouhlasím s názorem arygnoca: není to nemoc ani hnus. Je to vrozená dispozice, kterou neschvaluji, ale také nesmí být důvodem nespravedlivé diskriminace: http://www.ka­techismus.cz/pa­ragraf.php?sel_pa­ragraf=2358

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek