Avatar uživatele
anonym

Jaky mate nazor na Babybox ? Ja bych tam nekdy nejradsi nastrkala moje syny , ale maji oba pres 80 kg , tak to nejde !iv

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Tom.Noddy, Kerberus, tom004, dědapetr, Deli před 4682 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Džanička

Nechápu proč by se měli babyboxy rušit, zachránily 50 dětí, a ještě minimálně tolik jich určitě zachrání.. Já jsem podepsala petici za jejich záchranu, tak se jen uvidí jestli to pomůže.. Všechny státy mají něco, tak ať nám do našich babyboxů nemluví, to že jsme v EU přece neznamená, že nám bude do všeho kecat.. Radši by se všichni měli starat o věci o které se mají starat.. Např. Matky samoživitelky, a o chlapy kteří nechcou na děti platit peníze a nikdo na ně nemůže, apod.. Pokud budete také podepisovat tak to nezapomeňte potvrdit v emailu..
Doplňuji:
Pro Dr.Axl. Díky za podpis, každý se počítá.. Jsem jen zvědavá jestli to pomůže babyboxy zachovat..

Zdroj: http://www.pe­tice24.com/pe­tice_proti_zru­seni_babyboxu

Upravil/a: Džanička

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Pořád jsou lepší děti v babyboxech než pohozeny někde venku.Už zachránili mnoha dětem život,tak jsou užitečné a evropská unie chce aby jsme je zrušili.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Základní nedorozumění pramení z toho, že EU považuje babyboxy za státní iniciativu, ačkoliv se jedná o ryze privátní. Pan Hess v TV potvrdil, že BB splňují všech 51 bodů požadovaných EU a domnělé kolize vznikly pouze nepřesnostmi překladů.
Jediné, co má smysl, je doporučení větší podpory osvěty, prevence a hlavně zjednodučení procesů adopce.
Ale právě tuhle státní mezeru supluje nadšení jednotlivců a zdravotních zařízení, jimž tento stav není lhostejný.
A džaničko, petici jsem podepsal, je to taky jedna z mála šancí jak vyjádřit svůj občanský postoj.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Jo? Tak využijte Technických služeb. Tam už léta používají pojízdné.Je pravda,že jejich náplň bývá jiná,ale ...... : – ))
Jinak,babyboxy be­ru.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Já bych si nejradši všechny ty miminka, která někdo nechce, vzala domů…a pak bych se zbláznila 🙂 Každé odložené, co vidím v TV, obrečím, ale zas díky bohu a panu Hessovi, že mohou být ty dětičky odložené do babyboxů a ne do popelnic.
Pevně věřím, že se veřejnost proti té blbosti s jejich rušením vzbouří a babyboxy zůstanou zachovány.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Zase je to o rubu a líci a kauzalitě. Na jedné straně je pravda, že podle EU vybočujeme z průměru v počtech odložených dětí a dětí vychovávaných v ústavech, na druhé straně je určitě lepší toho nešťastného drobečka nalézt v boxu, než třeba v kontejneru. Také však platí, že příležitost tzv. dělá zloděje a nový život je zázrak a ne produkt něčího úletu, který patří do „koše“. Většina odložených dětí tedy zase doplácí na chyby ve výchově od rodičů, pedagogů a naší vážně nemocné společnosti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek