Avatar uživatele
Ivetka303

1× za cca 3 týdny bolest hlavy

Cca 1× za 2–3 týdny mám šílené bolesti hlavy. Přijde mi že je to spíše u kořene nosu. Na pravé straně. Jinde ne. Pouze pokaždé na pravé straně nosu. Jakoby zaražená rýma. Bolestí nemůžu nic dělat. Bolest mě budí ze spánku. V minulosti sem byla na ORL a bylo mi řečeno, že mám cystu – cysta byla vlevo – odstranili mi ji, a bolesti mám stále.. Vždy mě to donutí inhalovat, ale to pomůže tak na 5 minut. Nevíte, co to může být a jak se toho konečně zbavit? Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4450 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Ahoj, Ivetko. Nevíme, a pokud Ti tu někdo napíše něco jiného, tak si zahrává s Tvým zdravím. Stejnými projevy se může ohlašovat spousta příčin různých onemocnění. Já léta trpěla na sinusitidu a když to začalo bolet, radši bych se neviděla. Operace pomohla na tři měsíce a bylo to zpátky. Potom jsem zkoušela najít něco, čím bych úporné bolesti, když se znovu zánět ozval, likvidovat a pomohly mi až jogínské výplachy nosu. Doporučuji znovu zajít na ORL a nechat se pořádně vyšetřit. Jako podpůrný prostředek můžeš používat také výplachy (vincentkou, slanou vodou nebo slaboučkým odvarem z bylinek) nebo zkus inhalovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

ocko: Velice rozumná odpověď !!!!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Sůwa

V minulosti jsi byla na ORL, co tak tam zajít znovu. Než tam půjdeš, zapisuj si bolesti hlavy do kalendáře, jestli nemají souvislost s něčím konkrétním. Já kdysi mívala nepravidelně šílenou bolest za levým okem, nikde nic nenašli, až nakonec mi jedna stará lékařka udělala irisdiagnózu ( prozkoumání duhovky oka ) a vyléčila mne akupunkturou. Tehdy se to tu ještě moc neuznávalo, ale já mám od té doby pokoj.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Tak to mne celkem potěší, že stále mezi sebou máme trpitele. pokud někoho bolí hlava řadu týdnů, že nemůže nic dělat a nezajde k lékaři, tak nevím co si mám myslet.
To, že odstraní cystu neznamená, že tam není další problém. Stejně tak to může být o problém psychický.
Mne doporučují obličejové dutiny napařit. Tak se napařím celý. A když přijdu domu, tak dostanu válečkovou masáž. Potom nějaká bolet vedle nosu je detail.
Takže alespoň codím prohřívat. jenže zas když přijdu domu a mám rtěnku kde se jen dá, dostanu doma studenou sprchu,že mne potom bolí i klouby.
Tyto léčby asi ti nepomohou, tak je nedoporučuji. Jedině si prohřát obličej infralamou, dutiny párou – prostě inhalovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
IK

Může to být i od zubů. Bolela mě tvář, oko, ucho, to místo vedle nosu, trpěla jsem asi měsíc a pak zabolel zub tak jsem si zašla a zubařka mi vytrhla starou osmičku se zahnutým kořenem. Když mě to přišlo k sobě tak mě bolela půlka obličeje a až lopatka a pak všechno ustalo a už se bolest neobjevila.
Mě nenapadlo že by to mohl být zub dokud nezačal taky bolet.
Doktorka říkala že od zubu může bolet ledacos, že je to velmi různé a podivuhodné.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek