Avatar uživatele
Usoman

Jaká byla vaše první jízda v autoškole? Po kolika jízdách už pro vás byly všechny úkony snadné?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tw!st před 2839 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

První jízda začala kroužením po parkovišti. Jakmile jsem se naučil trochu ovládat spojku, tak pak byla jízda z města, při které jsem se naučil částečně řazení. Bylo to zajímavé a celkově docela výzva. Další jízdy už byly záludnější a já zjistil, že nejsem tak dobrý, jak jsem si myslel. Jízda po městě mi pak dala zabrat v práci se spojkou a trvalo mně, než jsem se naučil ji zbytečně nesešlapovat, když nebyla zrovna třeba. No a parkování mně pak dělalo největší problém, a to zvlášť zacouvat pozadu do nějaké mezery. Po pár jízdách přišel zlom a naučil jsem se to velmi dobře. Snadná pro mě autoškola nebyla a dělal jsem pak i pár opravných jízd, než jsem získal řidičák. ☺
Mám radší kolo a aspoň ušetřím a je to zdravější.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Vzhledem k tomu, že jsem se dříve naučil jezdit s traktorem, jízdy v autoškole byly snadné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jelikož otec v r.1967 koupil auto Š1000MB, a já byl ještě školák, tak jsem na něm loudil aby mně nechal řídit.První jízda s otcem na hřišti, pak polní cesty, od 16ti už na okresních silnicích.
Takže první jízda v autoškole už jako zkušený řidič, kdy instruktor po prvním rozjetí poznal, že už jsem jezdil.
Horší byla první jízda s náklaďákem a řazení s meziplynem.Stále mně skřípaly zuby v převodovce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

První řidičák jsem si dělal na 50. Částečné zkušenosti jsem měl, tak že to nebyl problém. Později , když jsem si o několik skupin řidičák rozšiřoval, tak to bylo obdobné. Za mých mladých let jsem nikde ani po hřišti nejezdil. Nasedl jsem na první hodině do auta na silnici a jelo se.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

díky tomu, že jsme si to vyzkoušeli na parkovišti tak v autoškole bez většího problému, ale i kdyby nebylo zkoušeno tak je to v pohodě, protože instruktor se nenechá zabít a má vlastní pedály, takže dává pozor/pomáhá(někdy možná spíše na škodu). Stačilo mi tak 2–3 jízdy pak už to asi šlo. Ale horší je naučit se jezdit ve městě a sledovat značky a stačit se tím řídit, to se učím ještě teď.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

když jsem si dělal papíry na osobák tak jsem měl najezdíno asi 80 tisíc bez řidičáku. Tudíž první jízda byla ve stylu, že na mě instruktor jenom tak divně koukal.

a s kamionem to bylo obdobný.Pravdou je, že jsem se učil ještě na starý dobrý liazce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek