Avatar uživatele
JohnCreek

Jaká je šance, že si koupím fake Samsung S8?

Chci si koupit Samsung S8. Zatím co na Alze a CZC je za cca 22 tisíc Kč, na obchodech jako je Mobily.eu nebo mobilsmart.cz se dá sehnat za cenu cca 15 000 Kč. Jak to, že tyto obchody nové telefony téhož modelu prodávají o tolik levněji? Kamarád si koupil na jednom celkem známém obchodě iPhone za nižší cenu než kde jinde, po 2 týdnech se mu rozbil a když došel do certifikovaného Apple servisu, tak zjistil, že telefon není originální a byl seskládán z jednotlivých kusů HW a prodán jako nový a originální. Samozřejmě hovoříme ne o napodobeninách, které jsou celkově jen klony, ale opravdu perfektní fejky.

Zajímavá 0 před 2450 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lgee

50%

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Altair-AC

Jako stojí méně ,protože jsou to buď fejky nebo jsou dovozené z jiných zemí ,proto jsou levnější …To je stejné jako s botami…jinak šance je 50% jak pravil lgee

Upravil/a: Altair-AC

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Alza a CZC jsou velmi známé obchody a proto jsou také zpravidla dražší. Není vůbec žádné překvapení že na méně známých shopech najdeš stejný telefon levněji, to je úplně normální tržní vlastnost a vůbec to neznamená že levnější dodavatel prodává fake. Ostatně v Česku máš přece možnost telefon vrátit dodavateli zpět do 14 dnů a získat peníze zpět a nemusíš vůbec uvádět důvod, prostě se ti telefon nelíbí vrátíš ho a peníze ti dojdou zpět na účet.

Abys poznal poctivý eshop (byť méně známý) jsou tu servery jako heureka.cz na kterých si může přečíst uživatelské recenze lidí kteří tam už nakupovali, tak například uživatelské recenze na mobilsmart.cz jsou zde https://obcho­dy.heureka.cz/mo­bilsmart-cz/recenze/ a z nich snadno zjistíš zda můžeš nebo bys neměl eshopu důvěřovat i v situaci kdy dojde na reklamaci.

eshop imobily.eu má pak uživatelské recenze zde https://obcho­dy.heureka.cz/i­mobily-eu/recenze/ ty vypadají MNOHEM lépe než recenze mobilsmart, 99% zákazníků hodnotí eshop pozitivně a eshop dostal od heureky i status „Ověřeno zákazníky“, patří mezi velmi důvěryhodné.

Blábol o 50% pravděpodobnosti neber vůbec vážně je vycucán z prstu. A hlavně pravděpodobnost nemá smysl počítat, pokud nakupuješ jen v obchodech které mají na heuréce vysoké hodnocení kupujících pak je pravděpodobnost že koupíš fake velmi velmi nízká.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek