Avatar uživatele
WeeBear

Jaká oční tužka se ani po několika hodinách nerozmazává?

Chtěla bych poradit z vaší vlastní zkušenosti. Mám zatím vyzkoušenou ‚vysouvací‘ od Miss Sporty, ta se po půlhodině začne rozmazávat pod víčko a rovněž vysouvací od Essence, která se sice nerozmazává, ale jakoby ‚mizí‘ do prázdna. Ideální by bylo něco, co se dá běžně koupit v Rossmanu, nebo DM (nechci objednávat z katalogů), ideálně asi do 100Kč. Za případné odpovědi děkuji. :)
Doplňuji:
Přepudrování jsem vyzkoušela, bohužel tužka mi zase kamsi ‚zmizela‘.
.. Ještě vyzkouším od s-she, jak mi bylo poraděno. Děkuji. :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? salsa verde, hanny 2, fablen, pokazdejinak před 4617 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Zkus si před použitím oční tužky přepudrovat víčko!
Doplňuji:
ad fablen – používám také tekuté oční linky,ale žádné do 100,–kč neznám.Možná je v DM nebo Rossmanu mají,ale to nevím,žádnou kosmetiku tam nenakupuji.

Upravil/a: hanny 2

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fablen

nevím jaký druh očních tužek používáte, ale nerozmazávají se tekuté oční linky. Myslím, že nyní mám značku Gabriella Salvati. Vydrží dlouho.
Klasické tužky nepoužívám vůbec – rozmazávají se snad všechny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pokazdejinak

tak jestli jste v otázce přešly na tekuté linky, tak si dovolím doporučit svojí oblíbenou značku ;) je to miss sporty be connected … takové ty kousky asi za 40,– kč které se dají různě pospojovat – lesky na rty, oční stíny, taky řasenka myslím a hlavně linky na oči, co nejsou jako fix, ale nádobka a štěteček

osobně mi zatím každé linky ve formě fixu nějak rychle vyschly, špatně se nanášely, prostě nedám dopustit na tenhle štěteček :)

černou tužku mám taky od miss sporty – je krásně a opravdově černá, ale já jí používám jen k zvýraznění stínů – samostatně se taky rozmazává

zkus radši ty tekuté, jak píše fablen :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
natushka

zkuste od s-she měla jsem stejný problém a věřte,že s-she je opravu dokonalá.koupit ji můžete v dm a do 100 kč se vlezete.je opravdu výborná.vydrží celý den,nerozmazává se a je to asi jediná oční tužka,která má tyto vlastnosti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek