Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké akvárium pro Windows Mobile?

Ahoj,
kámoš "machroval" s novým mobilem s Androidem, měl tam pěkné akvárium a tvrdil, že pro Windows Mobile nic takového zadarmo není.
Chtěl bych ho vyvést z omylu. Našel jsem sice nějaká témátka i s pěknými akvárky, ale vše skutečně placené.
Nemáte někdo tip na pěkné free? Nemám na mysli krmení rybiček či nějakou hru, ale aby mi přes ikony na home obrazovce plavaly rybičky (on tak totiž nemá - jen samostatně) :-)

Předmět Autor Datum
Ze by dalsi virtualni prirozeni? A co takhle uznat, ze nic takoveho treba neni?
JR_Ewing 01.03.2011 01:19
JR_Ewing
Já nic takového právě vůbec nepoužívám a protože zná můj mobil, myslí si, že to asi ani neexistuje a…
Kráťa 01.03.2011 01:46
Kráťa
http://www.fileguru.com/apps/aquatic_coral_windows _mobile/p2 a x ďalších na cnet.com a spol..... poslední
audax 01.03.2011 09:49
audax

Já nic takového právě vůbec nepoužívám a protože zná můj mobil, myslí si, že to asi ani neexistuje a je to nějaké novinka specialita pouze toho jeho.
Kdyby to nebyl dobrý kámoš, mám to na háku. :-)
Nedávno jsem zabodoval, když můj mobil našel jeho otisk prstu v databázi policie. Připravil jsem si uvítací obrázky a řekl mu: "Hele co ten můj mobil umí, když ho připojím k internetu. To jsem čuměl jako vyvoraná myš."
Vlezl jsem v mobilu na www.policie.cz a řekl. Teď mobil vypnu (vypnul jsem), očistím tlačítko (očistil jsem o triko) a půjč mi palec."
Podržel jsem jeho palec na zapínacím tlačítku, jako když se snímají otisky prstů, mobil zavibroval, zapnul se a následovaly obrázky. Při prvním se ještě smál, při druhém měl nad hlavou 200 otazníků, že prý policie jeho otisky nemá... (je mu 60 let mládež na to neskočí). Ještě jsem ho lakoval, že mu je mohli vzít někde tajně třeba ze sklenice před třiceti lety a ani o tom neví. :-)

[63prohledavam_databazi.gif]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru