Avatar uživatele
Angi-Shy

Jaké brýle pro virtuální realitu doporučíte a co vše k tomu potřebuji?

Na Youtube je spousta lidí, co hrajou hry s těmito brýlemi, a je to fascinující, jaký druh doporučíte, aby byly kvalitní, ale ne zase extrémně drahý?

A co vše za příslušenství je k tomu potřeba a opět, jaký druh doporučujete?

Předpokládám, že je i spousta různých her i simulací, které podle vás jsou nejlepší vyzkoušet.

Máte osobní zkušenosti?

Dají se někde takové brýle vyzkoušet i v obchodu?

Zajímavá 0 před 2672 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Ronnie3697

Kamarád si koupil HTC Vive a pecka. Nadšený jsem z toho byl určitě i proto, že jsem nikdy předtím nic takového nezažil. Super zážitek, ale ta cena je celkem extrémní. Nevím, kolik stojí ostatní varianty, ale taky to asi nebude málo.

Jinak levná varianta je koupit si papírovou krabičku, do které strčíte mobil. Ale pozor, ne všechny mobily toto podporují. Nejsem si jistý, ale mám pocit, že mobil v sobě musí mít zabudovaný gyroskop.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bububabu

Já mám VR BOX je i vhodný pro ty kdo nosí brýle, dá se pořídit už nějak do 1000 kc, mám k tomu i gamepad, ale žádná sláva tahle virtuální realita protože výrobci her ještě nepochopili co to znamená REALITA takže hry jsou většinou malované jak pro děcka, zatím, uvidíme kam se to časem posune. Dost lidem se ale z toho dělá špatně od žaludku tak jako mě, a mě se navíc k tomu motá hlava už po 5 minutách a to nemusím ani jet na horské dráze. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek