Avatar uživatele
Monika01

Jaké bych měla mít známky,abych se dostala na zdravotnickou­ školu?

Dobrý den,

Stále se rozhoduji o to,na jakou sš jít. Mé známky nejsom zrovna nejlepší,a tak by gymnázium asi nebylo vhodné. Ovšem na učiliště bych jít nechtěla. A tak mně napadla zdravotnická škola,myslím si,že by mně to bavilo,i přes mou fóbii z krve,která už není tak velká (oproti dětství). Na pololetní vysvědčení jsem měla 3 trojky,zbytek dvojky/jedničky. Myslíte si,žem mám nějakou šanci?
Doplňuji:
Až teď,jak si to čtu,tak vidím ty různé překlepy a vynechaná písmena. Moc se Vám omlouvám.. Tak to dopadá,když píšu ve zbrklosti.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3326 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzlatokopka

Myslím si, že problém nebude se tam dostat, problém bude si po ukončení školy najít dobrou práci. Dnes po SŠ zdravotní už nejseš zdravotní sestra, jen asistent a ten bez dozoru nemůže nic dělat:-(((

Je to dobrá škooa, jen pokud pak pokračuješ na VŠ nebo alespoň VOŠ.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Tady ti nikdo přesně neodpoví. Každá škola má jinak nastavená kritéria. Záleží na kapacitě školy a na tom, kolik studentů se hlásí. Informuj se na konkrétní škole.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Adula.57

S těmahle známkama se dostaneš i na gympl. Zvol si školu podle toho, co tě bude bavit, co ti jde, ale hlavně abys měla po škole nějaký uplatnění.
Bylo by fajn, poptat se žáků, kteří školu navštěvují, co na ni říkají. Sama jsem šla docela na prestižní střední školu, je to asi nejznámější škola v Liberci. Čekala jsem, že bude skvělá zařízením i profesory, ale jak to teď vidim, kdy škola v zimě ani netopí, přijímají žáky za úplatky… Zkus si tu školu trochu proklepnout.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek