Avatar uživatele
sisi0110

Jaké chování lidí přispěje k zániku civilizace?

Lidstvo dosáhlo neuvěřitelného technického pokroku, moderním tématem naší doby je globalizace, demokracie, energetika, nedostatek vodních zdrojů, terorismus, ochrana životního prostředí,… Co si myslíte, že může přispět k zániku lidské civilizace?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym před 5076 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

K zániku civilizace nebo alespoň k obrovskému kolapsu dospěje lidstvo svou podstatou fungování společnosti, která je založená na neustálém zvyšování výroby a spotřeby. Stačí když hrubý produkt státu
stagnuje a hospodářství jde do háje. Jak myslíte že to ještě ta naše matička země vydrží ? To nejde dělat do nekonečna!!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

My sami.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lucimia

To neustálé „ovládání“ a ovlivňování naší planety (viz. např. počasí) podle mě není dobré a určitě to planetě škodí. O zplodinách z továren se stále diskutuje (někdo tvrdí, že to nemá sebemenší vliv, někdo zase že to má vliv a velký), takže nevím, ale myslím, že určitě je planetě škoděno víc, než kdybychom tady nežili.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

To jak se chováme k přírodě,a nedáme si říct.Jen se podívejte co umí obyčejný vulkán a to chrlí jen popílek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Fanatici,teroristi-nesmyslne valceni,jaderne elektrarny,oz­brojovani,ply­ny.Tajou ledovce,kaceji se pralesy,sopky zacinaji byt cinne,tsunami,nafta v mori,pytlaceni savcu na zemi i ve vode,cerna dira v kosmu,ovzdusi zamorene,menici se klima-je toho presprilis!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek