Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Battlefield 3 - na čem se hraje - info

Mladej, čekajíc co ježich naježí zabavil manželce notebook HP Pavilion dv5 1250 (v odkazu je ec, my máme myslím typ en, ale hardware vypadá stejně), Win Vista a trápí to originálkou Battlefield 3. Prakticky vše na minimum, ořezával i něco ve zvuku (taky to trhalo). Jsou s kamošema někde na nějaký střeše, je jich tam asi šest, právě zbourali nějakej hotel... :?: edit: Jo tak když slezli ze střechy, tak to s tím FPS bylo ještě o něco horší...
Dle mého názoru těžké slideshow, nemá spuštěné žádné počitadlo obrázků, ale já bych to odhadoval tak na 15-25 FPS. Hratelné celkem na hraně, mě by to sr... a zavřel bych to, on s vědomím, že ježich slíbil nový komp to snáší celkem v pohodě.

Tak to jen tak pro info a pro porovnání, na čem se dá hraničně zahrát.

Předmět Autor Datum
pomimo: osobne - radsej ako to hrat na minime, by som sa vykaslal na cely BF3
Michal2 27.10.2011 16:10
Michal2
To já taky. Já jen aby měli srovnání ti, co se tu ptají, jestli to rozjedou na kdejakém šrotu. :-)
Zarniwúp 27.10.2011 16:51
Zarniwúp
asi se mi budete smat ale hraju to na netbooku :D . Konkretne hraju to na lenovo s205(ma AMD vision… poslední
adosq 03.11.2011 12:42
adosq

asi se mi budete smat ale hraju to na netbooku :D . Konkretne hraju to na lenovo s205(ma AMD vision E2). mam doma este hp dv5 1199ec, ktery ma podstatne silnejsi hrafiku nez to lenovo (lenovo ma sdilenou) ale svete div se na tom lenovu mi to jede plynuleji :D. Hned po instalaci to trhalo, stahl sem ale nejnovejsi ovadace od ati a najednou to jede podstatne lepe. Hraju to na 800x600 a vsechno krome stinu, ktere mam na medium, mam na low. A hra je hratelna neseka, hraje se dobre. I kdyz pravda ze pri nakych scenach kde mate tisic vybuchu se to zatrha, a spis nez obraz tak. A taky je obcas s pameti graficke karty(prilis mala(siklo by se mi poradit kde se da nastavit aby tu pamet mela vetsi, bere ji tusim z ramek)), nekdy kdyz bezim a strilim po jendom nepriteli zniceho nic se vedle nej obevi druhy(nijak nepribezel, nic proste ho akorat grafika pozdeji nacetla) celkem neprijemne prekvapko kdyz se vam nepratele takle sem tam v narocnejsich scenach zacnou mnozit :D. Jinak dokazali byste mi prosim nekdo zodpovedet otazku, proc na podstatne slabsi amd/ati(tusim ze tam je 6310) grafice a k tomu este na netbooku hra bezi skoro stejne jako na nvidii 9600m gt(na ktere vsechny jine hry hraju na mnohem lepsi grafiku v porovnanni s tou amd/ati)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru