Já myslím, že dobrou perspektivu mají všechny druhy stravování, snad kromě „závodních jídelen“, které jsou nahrazovány firemními restauracemi na vyšší úrovni. Rozhodující je umístění zařízení, potřeba rychlé obsluhy během polední přestávky v okolních firmách, koupěschopnost obyvatel atd, atd. Je jasné, že restaurace s michelinskou hvězdou se na okresním nádraží asi neuchytí.
0 Nominace Nahlásit |
Ty dobré, o které bude zájem budou vzrůstat. Ty špatné, o které zájem nebude budou zanikat.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |