Avatar uživatele
LubosHa

Jaké grily jsou nejlepší (značka, typ)?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3654 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

sebelepší gril ti ze špatného masa mňamku neudělá,podle mne není důležitá značka,ale ještě bych snesl grioovací uhlí,ale na plynu asi nikdy,do starýho kalfasu hodím trochu dříví a na to rošt a jaká je pane grilovačka,nebo opečenej špekáček

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Máme zděný, vlastnoručně postavený, kombinovaný s udírnou. Nějakou plynovou náhražku bych nechtěla. Grilování musí vonět po dřevěném uhlí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Máme stavěný, na dřevěné uhlí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
PlayStationa

Lidi jsou obecně spokojený s grily od firmy Weber. Jinak typ záleží na požadavcích, podle mě je nejlepší plynový, protože je rozpálený hned a furt je to nějaké grilování, elektrický mi jsou zase celkem nesympatický. Jinak klasika na uhlí je taky super, akorát to občas docela trvá. Osobně mám tento http://penzo-grily.cz/grily-weber-k_11311/weber-q-1200-plynovy-gril-granite-grey-sedy-z_54468/ Weber a fakt dobrý.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jakub Tlapal

To by mě taky zajímalo… Já bych chtěl v létě už nějaký pořádný gril na grilovačku, ale nevím, jaký vybrat. Do teď jsme měli takový ten malý na třech nožkách a vešly se na něj sotva dva plátky masa. To už nechci. Líbil by se mi velký plynový gril z https://www.a­venberg.cz/k94-grilovani-plynove-grily , ale zajímalo by mě, jak se na něm griluje? Není to pak jako na sporáku v kuchyni? Bojím se, že když to ztratí to začouzení od ohně, tak že to už nebude ono.

Avatar uživatele
sanskrybastr

Myslím si, že to se moc nedá říct. Každý má rád něco jiného. Ale když jsem se díval po různých recenzích grilů, tak jsem si všiml, že je velmi oblbená značka Weber. Také od nich máme plynový gril a je vážně super. Nemám mu co vytknout. Vybíral jsem ho tady: http://www.levny-zahradni-gril.cz/

před 1969 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 2188 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek