Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké internetové volání?

Ahoj. Jaké máte zkušenosti s internetovým voláním na telefonní linky (mobilní a pevné)? Momentálně, co jsem zjišťoval, jedny z nejlepších cen má FAYN a není těžké to ani rozchodit v počítači. Prakticky už to mám vše nastavené, kvalita hovoru je i přes moje špatné připojení v pohodě. Ale když jsem zjišťoval reference, tak dost špatné, jenže byly někdy v letech 2005-2008. A nic jiného jsem nevygooglil. Po roce 2010 se to zdá být v pohodě. Technická podpora také se mi zdála vstřícná.
Takže už mi zbývá jen toto fórum, kde se určitě najde spousta lidí, kteří přes net volají. Nechci ztrácet čas zkoušením, když už to má někdo vyzkoušené..

Předmět Autor Datum
Takhle na první pohled ipvox.cz vypadá ještě lépe. Ale pořád bych věděl přímé zkušenosti. Oni samozř…
krvesajmon 16.11.2012 20:30
krvesajmon
IPVOX mám půl roku. Spokojenost. Měl jsem jednou nějaký problém s linkou, po zavolání na jejich cen…
L-Core 16.11.2012 20:36
L-Core
Má ještě někdo zkušenosti s internetovým voláním. Určitě, pokud půjde tento dotaz vygooglit, bude za…
krvesajmon 17.11.2012 12:41
krvesajmon
Fayn by mel byt v pohode, ciste do mobilu je voocall, mam odzkousene a momentalne jsem u Odorik, dle…
RedMaX 17.11.2012 12:47
RedMaX
O Odorik jsem četl také docela chválu. Takže momentálně se rozhoduji mezi IPVOX a Odorik.
krvesajmon 17.11.2012 13:27
krvesajmon
IPVOX jsem nikdy nezkousel, recenze jsou na nej na netu take dobre, Odorik ma trochu neprehledny cen… poslední
RedMaX 17.11.2012 13:44
RedMaX

Fayn by mel byt v pohode, ciste do mobilu je voocall, mam odzkousene a momentalne jsem u Odorik, dle meho nazoru naprosta spicka v IPtelefonii, predtim jsem byl u 802 a jsou to naprosto nesrovnatelne sluzby (i ceny), ikdyz co se tyka vypadku i 802 vicemene nebyly, coz dle zkusenosti dalsich lidi neni uplne pravidlem.

IPVOX jsem nikdy nezkousel, recenze jsou na nej na netu take dobre, Odorik ma trochu neprehledny cenik, chvili trva nez se v nem clovek vyzna, on je web cely tak trochu neintuitivni, ale jakmile se v tom clovek trochu zorientuje, tak je to OK, vsechno co muze byt, tak maji popsane, nastavit jde na webu taky uplne vsechno, co se nastavit da, vypisuji logy, ... parada. U mne rozhodlo, ze poskytuji za myslim 10Kc nomadicke cislo, takze jsem si ho zaregistroval na svoji "pevnou" linku (domaci IP telefon) i na mobil a kdyz nejsem doma (vypinam internet), tak mi hovor zazvoni na mobilu, pokud jsem na datove siti. Jinak se da na jeden ucet zaregistrovat nomadicke i geograficke cislo, takze si pak clovek nastavi na domacim telefonu to geograficke a na mobilu to nomadicke, tak jsem to chtel udelat puvodne, ale pro me je zbytecne mit dve cisla. Pro odchozi hovory je mozne neregistrovat zadne verejne cislo a pak se tomu co mu hovor prijde, zobrazi na displeji defaultni Odorikovo cislo, taky je mozne, pokud si clovek necha pridelit nomadicke cislo, k tomu cislu zaregistrovat mobilni cislo a potom se tomu komu volate na mobilu objevi telefonni cislo vaseho mobilu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru