Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Battlefield 3 nespustí se

Zdravím, jak víte BF3 byl (možná ještě je) zdarma na originu tak jsem si ho stáhnul a nainstaloval. Když to chci spustit odkáže mě to normálně na bf3. Když si vyberu nějaky server nebo chci prostě spustit hru, zůstane to na Joining server a vpodstatě se nic nestane až na to že se třeba zapne origin. Hra se sice zapne (v procesech jde vidět) ale po pár vteřinách se ten proces bf3.exe ukončí a hra se nerozběhne.

Dneska mi battlelog začal oznamovat že We're sorry, it looks like your game didn't start properly....bla bla že mám zkusit opravit hru a restart pc. Vše jsem udělal, zapínám vše jako správce, zkusil jsem jiný prohlížeč, mám vyplý antivir ale hra se nezapne prostě. Zkusil jsem i jiné kompatibility. Při stažení přes origin a instalaci se mi hra nainstalovala jako samostatná do Program files ve složce Battlefield 3 (tak nějak) a ve složce Origin games nebyla. Nevím jestli je problém v tomhle, ale mám dojem že při stahování a instalaci se mě to neptalo kam to chci. Zkusil jsem tu hru překopírovat do Origin games ale i tak nic.

Mám Win7 64bit, v ovladačích by problém být neměl. Taky jsem četl že mám třeba smazat složku v Documents s hrou, jenže tam žádná složka ani není vytvořená s bf3.

Díky za jakoukoli radu.

Předmět Autor Datum
- Nainstaluj (preinstaluj) punkbuster, update+pridat BF3 TiP~ www.punkbuster.com - Cesta k souboru b…
CoCoChanel 10.06.2014 19:13
CoCoChanel
Udělal jsem to ten den jak jsem to stáhnul. Problém možná bude v tom že se to samo nainstalovalo do…
e8u3 10.06.2014 19:24
e8u3
Dík teda za rady připadá mi to jakoby neexistovalo žádné řešení protože i na netu jsou samé rady kte… poslední
e8u3 13.06.2014 18:50
e8u3

Udělal jsem to ten den jak jsem to stáhnul. Problém možná bude v tom že se to samo nainstalovalo do C:\Program Files (x86)\Battlefield 3™ a ne do C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\.

Takže pořád stejná situace. Našel jsem že muže byt problém v tom ™ že mám zkusit přejmenovat na TM ale taky nic.

Dík teda za rady připadá mi to jakoby neexistovalo žádné řešení protože i na netu jsou samé rady které nefungujou a ikdyž to má několik lidí tenhle problém tak se s tím nic neděje. EA je prostě na hovno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru