Avatar uživatele
Elizabet

Jaké jsou cool písničky?

Mám dotaz. Moje kámošky se ted vytahujou že maj v mobilu nový písničky od např. Britney Spears,Miley Cyrus atd.A já nevím jaký písničky jsou ted takzavaně „cool“ prostě v tomhle nejsem dobrá pls poradtemi o jakých písničkách se mám s kámoškami bavit ..jaké si mám stáhnout-jací oblíbení iterpreti jsou,,in''? Pls poradte třeba staránku s písničkama nebo spíše jakě písničku jsou ted top a od jakých interpretů?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5186 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
GangstaHelper

S tímhle ti neporadím, a ani si nemyslím, že někdo tady. Nejlepší bude, pustit si rádio (abradio.cz) a nebo se podívat na weby rádií na žebříčky.

Trik je v tom, že písničky, které mají jakože být „in“ se ve skutečnosti zas tak moc lidem nelíbí, protože každý má svůj styl.

Takže se s nima bav o písníčkách, které se líbí hlavně Tobě!

Ve zdroji je odkaz na mp3 server, který si vede žebříček podle hodnocení. To by mělo být třeba i věrnější než podle počtu stažení (protože mnoho lidí si chce stáhnout písničku, právě proto, že ji neznají, a slyšeli o ní, jak „je super“).

Zdroj: http://mp3s.na­druhou.net/hit­parada/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

jsou to písně které se jim líbí např:rihana,lady gaga atd zkrátka hity co ted frčí

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Mohu jedině souhlasit s tím, co napsal GangstaHelper. Je určitá skupina skladeb – písniček, které právě „letí“, ale ony často letí jen proto, že to někdo lidem „nadiktoval“.
Pusťte si rádio, koukněte se na YouTube a podobné stránky, které skladby tam jsou nejposlouchanější. To jsou ty nejžhavější hity.
Nejlepší písničky jsou ale ty, které se líbí Vám osobně, a je úplně jedno z jakého jsou žánru a nakolik jsou zrovna (ne)moderní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
HerbiG

lady gaga :D,Kesha,apod.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tomy999

Morandi-Angels je parádní písnička

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dr. Avatar

Poslouchej to co ty máš ráda a ne to co je „cool“ a pak si sama odpověď kterej ten interpret je „in“ protože si myslim že každá věková kategorie má ty svoje oblíbené žanry a hity

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek