Avatar uživatele
Usoman

Jaké jsou nejlepší značky mobilních telefonů? (vyjma iPhonů)

Chci si koupit nový dotykový mobilní telefon od 6 do 9 tisíc kč. Ale příliš se neorientuji ve značkách. Chtěl bych konečně kvalitní, co vydrží (předražený iPhone fakt kupovat nechci) a aby to nebyl „mejd-in-čajna“ kvalita.

Zajímavá 0 před 2695 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lovecrossed

Tyhle otázky miluji, člověk se zeptá, co si má vybrat, ale není schopný napsat, co od produktu očekává a co je pro něj důležité.

Každý očekává od telefonu něco jiného. Někomu stačí volání a sms, někdo fotí selfie, někdo chce fotit koukatelné rodinné fotky a někdo chce poslouchat hudbu z reproduktoru, někdo chce hrát náročné hry.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Arne1

Vzhledem k tomu, že se skoro všechny dělají v Číně. Al třebas LG píše že vyrábí v Koreji (asi jižní).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Já mám už několik let Samsung S4 a naprostá spokojenost ani jedna porucha.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Usoman

Lovecrossed: Ptám se jen na značku, ne na konkrétní mobil. Nechci žádný puntičkářské recenze na 5000 mobilů všeho druhu, chci jen znát kvalitní značky. Tyhle chytráky miluji.

před 2695 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
xxx3

ale kvalitní značka patrně neexistuje. Rozhodně existují kvalitní modely a také nekvalitní. Samsung by jistě mohl vyprávět. To, co požaduješ, je nesmyslné. Podobné je to ale i v jiných odvětvích. Každá zavedená automobilka má v historii jak povedené, tak i nepovedené modely. Koupit si nějaký výrobek od „kvalitní značky“ nijak nezaručuje, že se nebude jednat o kvalitní model.

před 2695 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek