Avatar uživatele
anonym

Jaké jsou rozdíly???

Jak se mám vyznat mezi cd plus a minus a dvd R/RW ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5268 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kenyrts

„R“ disky jsou perfektní jestli oni jsou jen potřební k tomu, být napsán, aby jednou, jako dávající některé soubory příteli nebo převádějící jim mezi PCs. „RW“ disky mají jejich sílu v schopnosti být užívaný mnohokrát, která je ohromná pro obvyklá systémová zálohování, atd A přirozeně, RW disky jsou trochu víc drahý než R disky, ale budete musí rozhodnout se jestli obchodní u měly cenu peněz.

Teď, na rozdíl mezi DVD-R a DVD+R. Jako já jen popsaná výše, DVD-R & DVD-RW jsou sesterská disk, rozdíl být jeden je zápisový jednou, zatímco další je zápisový vícekrát. Stejná věc platí pro DVD+R & DVD+RW. Tak otázka je, jaký je rozdíl mezi plus a minus ?

K tomu, aby vysvětlil toto my musíme vzít cestu zpět v čase. Kdy DVDs byl poprvé být vyvinutý, nebyl tam žádný průmyslový standard. Vícenásobné společnosti soutěžily vyvinout co oni doufali by byla dominantní forma budoucnosti.

The DVD R DVD+R rozdíl může být snadno souhrnný tímto:

  • DVD-R/RW standard byl vyvinutý Pioneer, a je užívaný v první řadě Apple a Pioneer. Tyto „minus“ disky mohou jen být napsán, aby v jedné vrstvě na diskovém povrchu. Navíc, tento formát je podporovaný DVD fórem, ale je nikterak průmyslový standard. DVD- R/RW disky jsou levnější než „plus“ formáty.
  • DVD+R/RW formát je podporovaný od Philipsa, Dell, Sony, HP, a Microsoft. Tyto disky mohou být napsán, aby ve vícenásobných vrstvách, dají jim mírně lépe a větší diskový paměť než „minus“ formát. Kvůli této dodatečné kapacitě, oni jsou trochu víc drazí než „minus“ disk.

A pár finální věci k tomu, aby vyjasnily je rozdíl mezi DVD-ROM a DVD+RW, nebo další DVD formáty I zmínily se o nahoře. DVD-ROM pohon může jen číst DVDs, zatímco další DVD pohony mohou číst a psát data DVDs.

A přirozeně DVD+RW CD+RW rozdíl může být vysvětlený „DVD“ nebo „CD“ předponou. DVDS, v průměru, může zásobit 4.7 GB dat, zatímco CD může jen skladovat asi 700 MB dat, nebo asi 15% DVD's kapacity. Zatímco CDs jsou mírně levnější, podle mého mínění, výhody pro DVDs jsou mnohem větší.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tomy999

plus a mínus jsou uplně stejne ale r rw je uplne neco jineho na r nahrajes film jednou a konec ale na rw nahrajes film a muzes ho nekolikrat smazat a nahrat tam novy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek