Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké koupit multifunkční zařízení?

Prosim, pocitacum vubec nerozumim, potrebuji koupit multif. zarizeni... buedu vyuzivat hlavne na normalni tisk a kopie, zadne fotky apod.... normalni bezne pouziti v domacnosti... Financne do 2000,- kc Poradtr mi typ, pripadne na co si dat pozor... diky moc

Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/question/view/81838-ktera-z-t echto-tiskaren-je-vyhodnejsi-ekonomicky
MaSo 03.01.2007 13:19
MaSo
Značka příliš nerozhoduje, rozhodující jsou hlavně náklady na tisk. Takže porovnat, jaký objem inkou…
anarchist 03.01.2007 15:23
anarchist
Za 2.000,- to nebude žádný výkřik, vždyť za takovou cenu neseženeš ani pořádnou tiskárnu, a ty bys c…
host 03.01.2007 16:31
host
Presne tak. U techto zarizeni nejde vybrat spatne (nebo dobre ?), myslim, ze ani se znackou Lexmark…
Redmarx N 03.01.2007 20:51
Redmarx N
diky vsem za odpovedi.. poslední
DAST 03.01.2007 22:32
DAST

Značka příliš nerozhoduje, rozhodující jsou hlavně náklady na tisk. Takže porovnat, jaký objem inkoustu mají cartridge do jednotlivých typů v kategorii do 2tis. Kč. Např. HP má ve zvyku dělat až trapně malé náplně pro svá zařízení z této kategorie. Pak je to přesně dle hesla Nechci slevu zadarmo.

Za 2.000,- to nebude žádný výkřik, vždyť za takovou cenu neseženeš ani pořádnou tiskárnu, a ty bys chtěl rovnou celé multifunkční zařízení. Takže si koupíš nějaký Lexmark nebo nejlevnější model jiného výrobce, a on z tebe pak ty peníze vytáhne na spotřebním materiálu a životnosti zařízení...

Presne tak.
U techto zarizeni nejde vybrat spatne (nebo dobre ?), myslim, ze ani se znackou Lexmark ani z HP neprohloupis, jen ty naplne budou mastne. (Akorat snad jsem slysel od znami, ze takovyto levny multifunkcni Canon ji nejak zlobil, ale typ nevim.)

Jinak, takova rada, zakladani nekolika dotazu se stejnym tematem, tak akorat dalsi uzivatele poradny nastve a neporadi ti, takze na to pozor. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru