Avatar uživatele
kamila44444

Jaké kvalitní a levné krmivo by jste doporučovali??

pejsek by měl mít pevné kosti,zdravou srst atd..Pro větší pejsky.Kvalitní a celkem levné krmivo bych potřebovala.Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4577 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Granule vychází asi nejlevněji. Nebo sehnat kvalitní a levný zdroj masa, přidávat zeleninu, těstoviny, rýži a podobně a vařit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lyn

Každému pejskovi vyhovují jiné granule. Důležité je, aby mu chutnali, měl po nich pěkné bobíčky, mají kvalitní srst.. Nějakému může vyhovovat např. obyčejné Pedigree, je to individuální. Než najdete vhodné, může to trvat. Z levnějších a přesto kvalitních doporučuji Brit (Kg/60Kč) nebo Calibru (3kg/270Kč). Rozhodně nedoporučuji Propesko či podobné levné granule (10kg/250Kč)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
samicek333

Můžete ho krmit třeba masem a kostmi z nějaké hospody – domluvit se že by vám dávali zbytky. Nebo nějaké ty granule, ale čím levnější, tím budou horší… Jestli chcete mít zdravého psa, radši bych si připlatila…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Kvalitni, tzv. Prémiové krmivo nemůže být levné. Ono to s těmi krmivy je stejně na pováženou. Existují teorie, že po nich špatně rostou zuby, atp. Vás by bavilo jíst celý život konzervy nebo keksy? :( Pes je masožravec a tak vařené maso ( ne vepřové ani vnitřnosti), ale zejména hovězí kližka nebo kuře – spolu s rýži, mrkví, občas míchané vejce bez tuku, ovoce ( například jablko, banán) nebo jogurty, cereálie a sýry ( hlavně syrečky). Ryby bývají oblíbené, ale velký pozor na kosti! Jestli chcete šetřit na výživě psa, připravte se časem na tučný účet od veterináře. Zbytky apod. nekrmte, pes není odpadkový koš!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Rottwajlera jsme krmili vařenou stravou,přesně jak uvádí Drap.Pro krásnou lesklou srst dostával do stravy 1× týdně syrové vajíčko(domácí)­.Nejvíc mu chutnal čerstvý zelený salát a banány.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kajaka

Já pejskovi dávám granule OPTIMAnova. Je to holistické a hypoalergení granulované krmivo, které obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin, má vysoký obsah masa a je bez obilovin. Na trhnu se dají sehant i levnější granule, ale důležíté je i složení, nakonec v poměru cena kvalita jsem nic lepšího nenašla.

před 2659 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek