Avatar uživatele
vlastina

Baví vás nakupovat v hypermarketech nebo v menších obchůdkách?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? PostApMan před 5000 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pussy

Miluji specializované prodejny – pekárny, květiny, sýrárny, řeznictví, cukrárny, zekeninu atd. Na jaře jsme měli možnost se podívat do Paříže a připadala sem si jako ve snu, všude byly specializované prodejny, žádné supermarkety a žádné zastavárny a elektro na každém rohu. Ano, pečivo v super marketech chutná výborně 12 hodin (z polotvarů), barevné dorty vyhnané Ečkama a tunou cukru jsou nepozřetelné, uzeniny obsahující 45% masa jsou bomba, za kvalitu masa bych ruku do ohně nedala a podchlazená zelenina Vám za 3 dny zplesnivý…, bohužel podle nových průzkumů preferujeme levné a nekvalitní zboží za nice price a v neuvěřiteném možství..... zítra budu přítele mamince péci dort lesním ovocem a za pořizovací cenu tohto dortíku bez práce (maliny, jahody, borůvky, mascarope atd) by do toho jenta někdo nešel..... ale do dortu z Hery a pudinku a piškotu skoro každý… a české tiramisu z pomazánkového másla..... HNUS!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
PostApMan

Záleží co jdu nakupovat. Jídlo nejčastěji kupuji v hypermarketech (čím větší – tím lepší), mají široký sortiment, dost pokladen, takže fronta není na celý den, dobré ceny, různé množstevní, nebo akční slevy.

Ale třeba pro oblečení chodím spíše do vybraných „menších“ prodejen.

Elektroniku (obecně) nakupuji na internetu, ale třeba speciálně telefony si kupuji v jednom zapadlém obchůdku , kde si ho můžu „ošahat“ a mají tam rozumnější ceny než ve větších obchodem.

Např. si ani nedokážu vzpomenout kdy jsem naposled byl v těch klasických malých potravinách.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bumbes

Nakupování v Marketech je jedna z mých pracovních činností (viz. profil) a kupodivu mne baví. Když už člověk zná, v kterém regálu co mají, tak to docela odsýpá a nenudí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Vicki

V hypermaketu nenakupuju vůbec,jen v supermarketech­.Ale pro chleba chodím do malinký pekárničky,kde pečou ručně pletené máslové housky a lepší pečivo jsem nejedla.Zeleninu kupuju u Vietnamců,připadá mi,že se o ní líp starají.A taky jezdím pro ryby do sádek. (Bumbes by nestíhal):DD.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování