Avatar uživatele
anonym

Jaké mám šance dostat děti do vlastní péče po 2 letech rozvodu.

Dobrý den,

Prosím Vás o radu.

Přítel je dva roky rozvedený, má dvě děti které jsou v péči matky. Soudně mají detailně rozepsané půjčování dětí o víkendech a v týdnu, od do atd. Bývalá žena jemu i jeho rodičům dělá neustálé problémy co se týká styku s dětmi. Přítel chce zažádat o střídavou péči. Ale bohužel než se toto uskutečnilo, jeho bývalá žena bez varování se ze dne na den odstěhovala s dětmi o 300km dále od bydliště a znemožnila přístup k dětem. Děti chtějí žít s otcem, ale matka je psychicky vydírá.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4985 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lilibou

nezáleží na tom jak jsou dlouho rozvedení,mí rodiče jsou rozvedení asi 10let..měla nás v péči matka,nikdy se o nas nějak nestarala ale stejne nás dali k ní..když mi bylo patnáct tak jsme s mladším bratrem sami požádali o svěření do péče k otci, byli jsme na pohovor na sociálce a tam se nás ptali proč chceme být s otcem..neřekli jsme o matce nic skaredeho,jen jsme prostě chtěli být u otce a tak začlo vyřizování,jestli je otec dostatečně zabezpečenej a jestli by se o nas dokazal starat..ale víc jim záleželo na tom co chceme my..matka nas taky vydirala..protože na nás dostavala penize a nechtela se jich vzdát..ale my uz jsme vedeli co chcem..hlavne ty deti nepremlouvejte a nechte je at si sami reknou kde chteji byt..verte ze i male deti vedi kde je to pro ne dobre..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pondělí

nechte toho,vdejte se za přítele,požádejte dobrozdání psychiatra dětí,a pak jednejte,jako milenka,máte právo jen mlčet a né pomlouvat maminku dětí vašeho milence
U nás není právní kodex na přítele,jen manželé a pak milenci,nic jiného není

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek