Avatar uživatele
iwrana

Baví vás vaše zaměstnání?

Chodíte do práce rádi?Je vám vaše práce zároven vaším koníčkem?Nebo pracujete pouze kvůli penězům?A co děláte?Já jsem vyučená mechaničkou elektronických zařízení a vždycky jsem pracovala v továrnách,které vyrábějí elektroniku.Na páse,na lince..Práce mě nikdy moc nebavila,ale když je dobrý kolektiv,nebo jsem pracovala s dobrou kamarádkou,tak jsem se do práce někdy i těšila.Ale vždycky jsem toužila pracovat se zvířaty,nejraději se psy,nebo prodávat knížky.No v dnešní době jsem ráda,že jsem vůbec zaměstnaná.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? terry, dudu, hanny 2, fablen, anonym před 4424 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Vzhledem k tomu,že kolektivy nesnáším tak jako všechny hromadné činnosti pod cizím velením,jsem vděčná rodičům,že mi nadělili trochu jakéhosi talentu,kterým se už za dob předchozího režimu snažím uživit.A k tomu jiné aktivity,které jsou někdy výrazně prodělečné a jiné,které ty méně úspěšné musí dotovat.Byla a jsem na volné noze,někdy jsem měla zaměstnavatele,ale bylo to velmi volné a občas mateřská.Většinou se jedná o tvůrčí činnost,z práce u pásu nebo z pravidelné pracovní doby na píchačky bych se zbláznila. :D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Možná jsem výjimka, ale každá práce, kterou jsem dělala mne bavila, protože jsem se mohla naučit něco nového a pak to zas jinde použít. Dokonce i když jsem si za trest uložila dělat pomocnou sílu v hospodě jsem se řadu věcí naučila. Teď mne zas baví užívat si důchodu, ale učím se dál…:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

S chutí jsem chodila do práce a práci jsem měla skutečně ráda. Teď jsem ovšem ještě spokojenější. Profese důchodkyně se mi líbí víc, protože nic nemusím a za své „aktivity“ se chodím zpovídat akorát berňáku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Kole

Pracoval jsem jen půl roku v jedné neziskovce za minimální mzdu (8 hrubého, čistého cca 6 500 kč).

Psal jsem weby v redakčním systému

Pak mi skončil pracovní poměr, byl jsem na pracáku, pak mi „rupli nervy“ skončil jsem v Psychiatrické léčebně Dobřany a od té doby mám invalidní důchod III stupně (už 4 roky)

Chtěl bych nějakou technickou profesi ve strojírenském nebo elektrotechnickém průmylsu ,co bych mohl dělat z domova, protože nevydržím v kolektivu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Jj, má práce mě baví a vždycky bavila.
A myslím, že jak se doba mění, je třeba měnit i přístup k práci a výdělečné činnosti celkově.
Takže můj názor je ten, že je dobré nenechávat celý příjem pouze na jednou příjmu. Prostě mít ještě něco v záloze, pro sichr.
Takže můžeš dělat tu práci, co máš a zkusit dělat jeětě něco se zvířaty, co tě víc baví.
Časem uvidíš, kde se ti bude víc dařit a víc líbit.
Já mám 2 zdroje příjmu, baví mě oba a ještě mám v plánu další 2, co by mě také bavilo :).
Tak si myslím, že když se něco nepovede, ještě něco zůstane, abych měla z čeho spokojeně žít.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Ano,moje práce mě baví!V podstatě jsem celý den „jako s někým na kafe“.Při mé práci se zákazníky všechno probereme,od dětí až po politiku.Vždyť málokteré ženě by se nelíbilo pracovat s lidským zdravím a krásou!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Samože baví, jinak bych to přece nedělal :))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
DusanSk

no ja si myslim ze je to hlavne o tom kolektive.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek