Avatar uživatele
Nik92

Jaké máte zkušenosti s typem brigády plnění obálek a podobně?

Jsem studentka a přivýdělej při škole se mi hodí, našla jsem na netu brigádu, kde bych plnila obálky a zasílala je zpět na frmu. Jaké máte s tímto zkušenosti? Prosím pište sem pouze vy co s tímto máte zkušenosti. Díky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4242 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Odpoveď byla označena jako užitečná

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/plneni-obalek-nerada-bych-jim-naletela-a-tak-http-www-manualni-prace-cz-sluzby-php-mate-s-nimi-nekdo-zkusenosti-dik

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/prosim-nevite-o-nejake-seriozni-firme-ktera-nabizi-praci-z-domu-kompletace-propisek-skladani-obalek-atd

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?barnajka Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jmhad

je to podvod – napíšeš jim,oni ti za poplatek pošlou něco,jehož podstatou je,že získáš jiného,kterému pošleš to stejné a získáš od něho nějaký ten poplatek.A čím více lidí získáš,tím více máš.Je to tzv. letadlo.
Ale ze života.
Plnění obálek – co by to asi mohlo být v době,kdy reklamní letáky roznáší pošta či brigádníci.V do­bě,kdy každá firma šetří a proč by měla někomu něco poslat,aby on to dal do obálek a poslal to zpátky.Při dnešní cenám pošty.
Kompletace propisek – automat to udělá za pár vteřin .A zase-kdo bude platit drahé poštovné.Atd.
Jsou sice některé činnosti u kterých si člověk zpočátku myslí,že vydělá,ale veškeré náklady si musí platit ze svého a nakonec doplácí.
Brigádu tak jedině něco manuálního – úklid,doplňování zboží,prodej a pod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek