Avatar uživatele
pepe88

Jaké/které fyzické cviky provádějí kriminálníci ve vězení?

I denní rozpis by byl zajímavý.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2870 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Shodou okolností jsem měl to „štěstí“ nějakou dobu pracovat s celonárodně hledaným gaunerem, smažkou a kdovíčím a je tedy mou povinností, když už se tady o tom bavíme, zmínit, že ti kluci tam makají opravdu „hard“. (Většinou) Nemají stroje, to je jedna věc, takže si to všemožně vynahrazují (zvedání postele se spoluvězněm, jednoduchá osa s kýblama cementu, přítahy s kýblem cementu kolem pasu, popř. se spoluvězněm, dřepy se zátěží, kliky se zátěží a pod.). Zkuste někdo sérii přítahů s třiceti kily na sobě. Mimojiné – oni té fyzické práce taky nemají zrovna mnoho – záleží na tom, co děláš. Nicméně výdej se nejspíše nedá srovnat s celodenním lítáním v plné polní po lese. Jak bylo zmíněno – regenerace a, to s tím hodně souvisí, pevný režim v podstatě bez stresu. Co se týče stravy – ve věznici máš kantýny, kde si můžeš koupit jídlo. Ty základní a nejdůležitější potraviny jsou k mání – ten kluk, s kterým jsem makal, měl pracky jak gorila a mluvil o tom, že denně spořádal půl kila ovesných vloček – jedl je před a pak po posilování, nějaké to sladké pití (šťáva, voda) – náhražka gainerů, vejce taky jsou normálně k dostání a pak hodně mléčných výrobků – hlavně kefíry, mléko a pod. A masa mají skoro víc než normální člověk.

Z toho, co jsem se od něj dozvěděl dost čerpám. Minimálně to je vědomostí na malou knížku – a co je hlavní – je to celkem prosté – jíst, jíst a jíst, pak k tomu hardcore trénink a regenerovat, regenerovat, regenerovat.

Edit: Ještě bych k tomu dodal, co si vzpomínám, že mluvil o kvantech vody – pět sedm litrů denně jako norma. Ten prostý kluk nerozumí, jak to v těle funguje, ale ví, že tak to prostě je. Úžasné se mi na tom zdá ta primitivita, kterou se všichni snaží (prodejci doplňků, na slovo vzatí odborníci, …) kdovíjak zaobalovat a komplikovat.

Zdroj: http://www.cviceni-doma.cz/disku­se/viewtopic.php?f=11&t=­1620

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pepe88 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Někteří žádné a někteří snad všechny možné. Nemají na to žádný předpis. Jak kdo chce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Co zas vím já, že v některých těchto zařízeních jsou k dispozici posilovny, takže odsouzenci mají sportovní vyžití tam. Denní režim? Jak je jim dovoleno, povoleno, přikázáno.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví