Předmět Autor Datum
Nikdy jsem neměl Siemens telefony v oblibě, takže si můžu s Nokijó jen chrochtat. Telefony jsou snad…
Prasak 27.10.2006 19:49
Prasak
Vrele souhlasim! Snad hnutim mysli jsem ja, zaprisahly "Nokijak", jednou v mem pohnutem zivote vlast…
mif 27.10.2006 20:09
mif
jj, Siemensí "klasické" MT byly tragédie (nicméně v některých aspektech nebyly špatné - např. "tenká…
touchwood 27.10.2006 20:54
touchwood
to byl s6, 16mm tenký (porovnejte s o 5 let mladšími nokiemi), anténka mu šla odšroubovat:), měl li-…
lední brtník 27.10.2006 23:42
lední brtník
aj! vlastně ano, máš pravdu! No, už je to opravdu dávno :-)
touchwood 28.10.2006 08:38
touchwood
Siemens dělal telefony, který nabízely za zajímavou cenu opravdu slušný vybavení vůči konkurenci, al…
Prasak 28.10.2006 20:10
Prasak
Mal som S6. Všetci hovorili, že je to tehla, ja som ju volal obkladačka. Ešte mnoho rokov neskôr som…
msx. 28.10.2006 22:43
msx.
Já jsem na tom přesně naopak. Nevím jak teď, ale dřív rozhodně platilo, že u Nokie se platí za značk…
Pavel 29.10.2006 12:05
Pavel
To ja by som chcel zohnať Siemens CX65 kvôli nízkej cene. Ale nie je odkiaľ.
msx. 29.10.2006 13:53
msx.
No jo, vy Nokijáři.:-? Situace je taková, že pokud telefon v záruční době reklamujete a servis ho vů…
krtenek 27.10.2006 21:19
krtenek
Siemens nikdy nedělal Komunikátory, tudíž jsem si ho nemohl koupit. :-D
touchwood 27.10.2006 21:43
touchwood
Kdyz uz telefon od Siemense, tak http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&CategoryId= 0&Shortcut=FPC-…
Ynd0r 28.10.2006 14:58
Ynd0r
Ako uz pisal krtenek, zakaznikovi vznika kupou telefonu zmluva s predajcom, a nie s vyrobcom, a zaru… poslední
MM.. 29.10.2006 15:01
MM..

Nikdy jsem neměl Siemens telefony v oblibě, takže si můžu s Nokijó jen chrochtat.
Telefony jsou snad jediná věc, která se Siemensu nepovedla, jinak jejich technika je opravdu špička. I když mě to někteří bývalí zaměstnanci tohoto koncernu budou možná chtít vymluvit, ale to je podobné, jako když zaměstnanci masokombinátů nekonzumují salámy.

jj, Siemensí "klasické" MT byly tragédie (nicméně v některých aspektech nebyly špatné - např. "tenká" prehistorická S10 :-))

Jinak Siemens je IMHO špička v GSM komunikačních modulech a ani jejich DECT telefony bych nezatracoval. Oproti konkurenci např. od Panasonicu vypadají festovně a opravdu fungují :-)

P.S.: co se GSM týká, tak jsem pravověrný Nokiář :-)

to byl s6, 16mm tenký (porovnejte s o 5 let mladšími nokiemi), anténka mu šla odšroubovat:), měl li-on baterku. nejlevnější tarif pegasu tehdy stál kolem 600.
s10 byl hranatý foun v licenci sony, který dokázal stát na stole na výšku, měl první barevný textový displej.
pak začali dlouho dělat hnusné telefony, a krach neutáhla ani sanace od benqu.

Siemens dělal telefony, který nabízely za zajímavou cenu opravdu slušný vybavení vůči konkurenci, ale co mě těžce odrazovalo, bylo IMHO poměrně překombinovaný a nepřehledný ovládání a dost u mě prohrával design, vrzající kryty (třeba C55 a jemu podobný). A ve svém okolí jsem našel dost lidí, kteří si stěžovali na problémy se softwarem - můj brácha musel C55 čtyřikrát reklamovat, pak si pár korun připlatil na Nokii a má pokoj.

Mimochodem - pamatujete někdo telefony od SONY, ještě neš se spojili s Ericsonem? Několik let jsem vlastnil CMD-J5.... geniální telefon svý doby.

Já jsem na tom přesně naopak. Nevím jak teď, ale dřív rozhodně platilo, že u Nokie se platí za značku (jméno), kdežto u Siemensu se platí za funkce. Telefon ve stejné cenové kategorii od Nokie toho neuměl skoro nic v porovnání se Siemensem.

Začal jsem Motorolou T2288, pak jsem přešel na Alcatel 302 (to byla první řada Alcatelů po těch hnusnejch One Touch), je to takovejmalej prcek a teď už mám několik let Siemens M(T)50. Pomalu se rozhlížím po novým telefonu.

Pavel

No jo, vy Nokijáři.:-?
Situace je taková, že pokud telefon v záruční době reklamujete a servis ho vůbec nepřijme (tzn. do 30 dnů nebude reklamace vyřízena), prodejce musí vrátit peníze nebo vyměnit za jiný mobil minimálně ve stejné hodnotě, že? Pro menší obchodníky je to tristní, operátoři jsou na tom samozřejmě líp.
Co s mě týče, skoro vždy jsem měl Siemens (čistokrevný) a byl jsem spokojen. Ovšem výtvory ála BS bych nechtěl do rukou.
Jsme ale vyčůránek: celkem by se mi hodilo, kdybych mohl M65 vyreklamovat a pořídit si za ní u Oskara něco jiného - zřejmě K750i. Ale mobil funguje, tak co...:-[

Ako uz pisal krtenek, zakaznikovi vznika kupou telefonu zmluva s predajcom, a nie s vyrobcom, a zarucna doba je dana zakonom. T.j. zakaznika nema co zaujimat ci nejaky vyrobca reklamuje alebo nie, ak sa telefon pokazi tak ho ma kupujuci odniest predajcovi, ten podla zakona do 30dni vyrobok opravi, alebo vymeni za iny (fungujuci) alebo vrati peniaze. Smola je to teda IMHO hlavne pre predajcov.
P.S. Siemens oddelenie mobilne telefony uz krachoval snad vyse roka, plus z nich vypadavali tlacitka :-) (raz som viezol kamosa so siemens mobilom a na benzinke zistil ze nema tlacitko tak potom hladal tlacitko po celej benzinke :))) ja by som si v poslednom roku urcite siemens mobil nekupil.
P.S.2. A ani si vzivote nekupim nic co ma na sebe napis benq, ptz ked vidim aky vy*eb urobili na cely siemens a aj na moje dane (podpora pracovnych miest isla sikmookym chujom samozrejme zo "spolocneho" ze) su to nejaki vydzubani aziati nech si vsetky ich smejdy co vyrabaju kupuju sami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru