Avatar uživatele
Rokio

Jakého znáte nejinteligentněj­šího člověka, který nemá vysokou školu?

Podle mě nejvíce inteligentní člověk bez vysoké školy se jmenuje Bill Gates (IQ 160). Tento muž i přes to, že nemá vysokou školu, toho dokázal více než většina vysokoškoláků a vyrovná se v inteligenci i takovým velikánům, jako je např. Steven Hawking či Albert Einstein.

Jinak zde IQ tabulka slavných osobností, která potvrzuje vyrovnanost v inteligenci u těchto tří velikánů: http://www.test-iq.cz/iq-osobnosti/

Zajímavá 0 před 2738 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Inteligence a stupeň dosaženého vzdělání spolu moc nesouvisí. Existuje spousta inteligentních lidí, kteří z řady příčin nemají školy. Existuje spousta lidí s průměrnou inteligenci, kteří si titul nějak zajistili.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Souhlasím s tebou, Bill Gates by měl být příklad pro všechny lidi. Snažit se přijít s něčím novým, co lidstvu pomůže se zdokonalit, a nespoléhat se jen na školu. Šikovnej člověk, zaslouží si to.

Kdybyste se spoléhali jen na školu, tak byste přeci nikdy v životě nemohli být v dané činnosti nebo daném oboru lepší než váš učitel, ne? Takhle by to šlo každou generaci dál a dál, a na konec by lidstvo úplně otupělo.

Lidi, musíte zapojit i vlastní mozek…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
tforro

Znám lidi, kteří mají vysokou a jsou to ze všech úhlů pohledu s prominutím pitomci.
A znám pána, velmi chytrého, který se zajímá o dění kolem,vzdělaného životem, šikovného a přátelského. A tento pán má prosím pěkně 4 třídy zvláštní školy.

Upravil/a: tforro

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… kdy už pochopíš, že IQ, inteligence a vzdělání spolu nesouvisí …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek