Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Jaký File Manager z GooglPlaye v Androidu použít pro kopírování a přesun souborů a složek?

Používám pro prohlížení a kontrolu a případně spouštění souborů, v tabletech a mobilech s Androidem, dvě aplikace File Manager, obě v angličtině. Ale ani jedna (nebo jsem na to ještě nepřišel),nedokáže přesouvat a kopírovat soubory a složky, tak jako je to třeba ve Windows na NB. Poradí někdo, který manager v Androidu toto umí. Jaksi se mi nechce (plýtvat časem)zkoušet různé aplikace z nabídky. A pokud by byl v češtině, pak by to bylo vůbec nej.. V případě angličtiny bych uvítal jednoduchý návod. Díky.

Zajímavá 0 před 2482 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Android nepoužívám, ale něco o správcích souborů je zde: https://www.sve­tandroida.cz/sve­tandroida-doporucuje-spravce-souboru-2-201607/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
still

Používám Total Commander a ES File Explorer. Tyto dva programy umí vše, co potřebuji. ES File Explorer používám hlavně na cloud a domácí síť, TC na běžnou práci se soubory. Oba jsou v češtině.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

Samozřejmě FAR… Ale stejně jako ty ostatní má velké omezení – je to obyčejný uživatelský program a nemůže se dostat do soukromých adresářů jiných programů – vlastnost nových verzí Androidu. Pomohlo by, kdyby měl absolutní přístup, ale na to jsou potřebná oprávněná roota – a to ti normální Androidy nedovolí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek