Avatar uživatele
anonym

Jaký byste předpověděli, že nastane konec světa?

No tak… nestyďte se odpovedět. ;)

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Kepler před 2437 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Tedy věšteckou kouli nemám, ale z fleku bych mohl vyjmenovat nejmíň deset možností. Nejpravděpodobnější příčinou se mi zdá Homo Sapiens. Ty kosmické vlivy jsou zákonité, ale nehrozí tak rychle.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Altair-AC

Útok mimozemské civilizace nebo že zanikneme kvůli sobě samým . Protože až dojdou neobnovitelné zdroje ,budou o ně války a postupně zdechneme všichni .A nebo se srazime s jinou planetou 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Prakticky se dá říci, že vyhyneme na nepořádek. Ten bordel tady po nás vyhubí většinu citlivých druhů, bez kterejch nebudou chtít žt ty ostatní. Pak se spustí mechanismus nepříznivých situací, který dokonaj dílo zkázy. Nic „velikého“ se prakticky nestane, a bude po nás. Kdybychom už na odpad, zbytky a přebytečnosti na planetě pomálu neumírali, netvrdil bych jistě. Počkat, už se to děje, nebo ne? Anebo jsem zase o krok vepředu?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Poněvadž svět je řízen nenažraností několika rodin, které řídí rodina Golden, Sachs, Rockfeler, Kuh, Rothschild, Wartburg, Lazard, a další, kteří kontrolují OSN i NATO.
Dále jsou u kormidla finanční společnosti a za věrné spolupráce BBC, CNN se šíří vele-mýtus ruská hrozba. Jelikož ti chytřejší Evropané by se mohli časem bouřit je uměle řízena globalizace a multi-kulti, do doby až některému oficíru, kdekoliv u patřičné rakety rupne v makovici a spustí atomové drama.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Zničit svět není tak jednoduché jak si to představujete. Zřejmě se stane mnoho událostí které v počtu obětí předčí i velké morové rány, ale konec světa to jen tak nebude … vždy něco/někdo přežije, a z prostého pudu sebezáchovy se poučí a pokračuje jinak. Skutečný konec světa zřejmě přivodí jen významné atmosférické změny, pokud se jednou ze země stane podobné peklo vyhroceného skleníkového efektu jakým je Venuše, bude to zřejmě konec veškerého života na planetě, ale ta bude existovat dál a jen si oddychne že se zbavila té krátkodobé vyrážky :)

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Nestyděli jsme se, i když jsme měli ;)

před 2437 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek