Avatar uživatele
Mika47

Jaký dotykový mobil do 5000,–kč s VÝSUVNOU qwertz klávesnicí zvolit?

Dobrý den, chtěla bych dotykový mobil s VÝSUVNOU qwertz klávesnicí. Na značce příliš nezáleží, ale byla bych ráda za Nokiu – jsem na ni zvyklá. Cena by měla být do 5000,–kč. Nechci mobil jako je třeba Nokia 302 – nemá VÝSUVNOU klávesnici, ale má ji rovnou u displeje. Předem děkuji za odpovědi ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4192 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Určitě si kupte Nokii, to je záruka kvality, je to zavedená značka. A když už je problém, vždycky se to dá opravit a vyřešit. Já na ně nedám dopustit.
A teď k věci – do 5 000 se dá sehnat Nokia C6, která má vysouvací klávesnici z boku. Asi před půl rokem jsem ji doporučoval známé a celkem si chválí.
Kdybyste šla lehce přes 5 000, můžete se podívat na Nokii N97, což je hodně úspěšný telefon, je dobře vybaven, má dost paměti.

No a do 5000 se dá ještě sehnat Nokai E75, ale to je spíš takový manažerský telefon, myslím, že po skladech se nějaký najde nebo se můžete podívat na Nokii N97 mini, ale ta je taková osekanější, ale je zase menší.

Z jiných značek můžu vypíchnout Sony Xperia Mini Pro, který je docela dost prodávaný nebo levnější osekanější Sony Xperia TXT Pro.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek