Avatar uživatele
Michaela123

Jaký je nejlepší prostřede pro lesk , nebo zvětšení objemu vlasů? Děkuji =D*

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4808 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Terryle

U mě se teda lesk a objem zásadně vylučujou :o) hodně to asi bude záviset na typu vlasů, což jsi nenapsala. Já mám jemný a hodně se mastící. Občas si hodím kondicionér na barvu, pak se sice krásně lesknou, ale víc se mastí a jsou splihlejší. Když chci, aby byly objemnější, musím si odpustit ten lesk. Mám ozkoušený dva šampony – Ailé s levandulí pro mastící se vlasy z Kauflandu a Balea zelený s lemongrassem z DM. Oba patří do nejnižší cenový kategorie, jeden stojí snad 30, druhej 40 Kč… a po obou vlasy zhrubnou (pro mě hrozně příjemně :o) a nabydou na objemu.
Krátkodobě se dají použít různý tužidla nebo pěny + vyfoukání, ale tomu já neholduju. Kdysi dávno jsem to zkoušela, ale mělo to efekt maximálně na den a večer to bylo na umytí. Nic pro mě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gurujara

Já na lesk používám sádlo, ovšem vlasy se po něm trochu mastí. Pokud budeš sádlo aplikovat častěji vlasy zesílí (vlivem vitamínů rozpustných v tucích, které jsou v sádle obsaženy) a získají nový rozměr objemu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mucillinka

Pro zvětšení objemu vlasů mám dva typy..Vlasy si foukám v předklonu a také mi pomáhá když si vlasy také v předklonu zafixuju sprejem..Pak mám slušnou hřívu :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl