Avatar uživatele
fofbal

Jaký je nejlepší prostředek na vstání z mrtvých na 1.1.?

Prosím o odpověď z vlastní zkušenosti a ne z nějaké pomoci vyhledáváním odpovědi z Internetu. Nepište nic o nepití, abstinenci- život je krátký a stojí za to.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4871 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

„Čím ses zkazil,tím se naprav“ – to tvrdí stará moudrost.
Ono to funguje – většinou – má to ale háček,možná hák – stává se,a ne ojediněle,že samoléčitel se dostane na výchozí bod,tzn.,že je zase „jak carský důstojník“.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

http://www.an­tiethanol.com/
toto prý pomáhá,ale zkušenost s tím nemám.
Jinak před pitím dobře se najíst,prý chleba se sádlem,nebo něco mastného,už při konzumaci průběžne něco zajídat,kdyz už se necítíte dobře,tak vyměnˇte alkohol za nealko asponˇ na chvíli.Po akci mějte nachystanou dobrou silnou polívku,a nějakou fyzickou práci,kdy se vypotíte a dostanete ty jedy z těla ven rychleji,než když budete v peřinách umírat.Jít se druhý den spravit tím čím se pokazíte není podle mě nejlepší řešení,ale někomu to pomáhá.
No a na závěr,držet se jedné značky a nelít do sebe všechno co uvidím.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Vyhýbejte se minerálkám s bublinkami. V lékárně prodávají něco proti, obsahuje to hroznový výtažek. Tak zkuste datle, hroznový cukr, čistou vodu, horkou polévku, saunu, Acylpyrin, vyprošťovák nebo dva. A po čerstvé únavě nevycházet na čerstvý vzduch.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek