Avatar uživatele
Angi-Shy

Jaký je rozdíl mezi Českou poštou-balík do ruky a zásilkovou službou GLS?

Něco objednávám a mám tu na výběr i GLS o čemž slyším prvně…jejich webovky jsou naprosto nepřehledné a nerozumím v čem se to liší od balíku do ruky od české pošty, tedy kromě toho že GLS je levnější..

Zajímavá 0 před 2410 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Doručování balíků zboží objednaného přes e-shopy využívám často. U všech služeb kromě pošty ti zasílají smsky nebo zprávy na e-mail v jakém stavu doručení zásilka je. Kdykoliv si můžeš změnit čas i místo doručení, podle toho jak ti to bude vyhovovat, takže teoreticky nemůže nastat případ, že si půjdeš pro balík do tramtárie. Často taky využívám doručení na zásilkovnu, které je nejlevnější. Balík ti tam nechají a vyzvednout si jej můžeš kdykoliv během 14 dnů v otvíracích hodinách.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Klaproth

Rozdíl je v tom, že pokud tě pošta nezastihne doma, dojdeš si pro balík na svou poštu. U GLS si pro něj půjdeš někam doTramtárie.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Balík do ruky si nakonec budeš vyzvedávat na poště, Česká pošta se ti rozhodně nebude snažit nijak vycházet vstříc s časem doručení takže prostě jen hodí lísteček a starej se sám. Je známým trikem hodit lísteček do schránky rovnou a ani se nesnažit zvonit, kdykoliv mohou tvrdit že si zvonění prostě přeslechla a často toho zneužívají. Zatímco balíky od dopravců kteří nedisponují kamennými, kde by sis jej mohla vyzvednout vždy doručí až k tobě domů nebudeš se za nimi muset nikam trmácet protože tě prostě předem kontaktují a zeptají se kdy by se ti hodilo doručení, aby zvýšili pravděpodobnost že tě zastihnou, což je přesně ten komfort kterého se od české pošty nedočkáš nikdy. Pokud máš možnost zvolit jiného dopravce než českou poštu určitě to udělej.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek